Najväčší Ietný žúr bude ešte lepší, ako si ho pamätáte! Neoddeliteľnou súčasťou leta bude Dohoda už po ôsmykrát, tento rok však dostal festival novú podobu – viac miest, väčšie pódium, noví interpreti.

fun_radio_dohoda_malacky-2015-3

Dohoda ponúkne skvelú zábavu v malackom Zámockom parku v sobota 30. júla. Unikátny hudobný zážitok prinesú najväčšie hviezdy slovenskej hudobnej scény so špeciálnym repertoárom.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Nadšenci festivalov pozor! Fun rádio Dohoda tento rok prichádza s celkom novým konceptom.
„Ústredný claim ôsmeho ročníka je Nová – väčšia – lepšia Fun Rádio Dohoda. Dohoda sa na trhu za tie roky etablovala, našla si svojich stálych návštevníkov. Tak ako v éteri, aj mimo neho, však chceme ísť s dobou. Prinášať našim fanúšikom novinky, kvalitu. Myslíme, že teraz je čas Dohodu „nakopnúť“ nanovo. Neponúkame len koncert špičkových interpretov a žúr plný zábavy, ale plnohodnotný letný festival. Dohoda tak zavíta až do piatich miest, vystúpi viac umelcov, rozšírili sme ponuku služieb a sprievodných aktivít. Taktiež sme zmenili vizuál, web, štýl komunikácie…Naďalej však platí, že my budeme hrať a vy sa budete zabávať“, predstavil nový koncept generálny a marketingový riaditeľ Fun rádia Patrik Ziman.

 

Novou koprodukčnou spoločnosťou Fun rádia pre Dohodu je Key Art Agency. „Fun rádio Dohoda má svoju tradíciu, veríme, že sa nám ju podarí obohatiť a Dohoda bude tento rok svojou úrovňou jednoznačne top! Návštevníkom ponúkneme väčšie pódium, viac kvalitných stánkov, lepšie služby a samozrejme unikátny program,“ dodala Dorota Hrančíková z Key Art Agency.

 

Špeciálne na Dohodu si najväčšie hviezdy slovenskej hudobnej scény pripravili úplne nový program. „Návštevníci zažijú niečo úplne iné, ako sú od interpretov zvyknutí z ich vlastných vystúpení. Line up určite stojí za to. Znie to možno trochu tajnostkársky, no interpretov budeme predstavovať postupne v éteri Fun rádia a na webe Dohody. Prvé mená už onedlho, začiatkom apríla,” uzatvára Dorota Hrančíková.

 

Okrem unikátneho hudobného programu budú návštevníkov zabávať aj obľúbení moderátori Fun rádia. Nebudú chýbať ani súťaže, a sprievodný program.

 

Predpredaj lístkov začal dnešným dňom špeciálnou akciou. Prvých tisíc vstupeniek je za zvýhodnenú cenu – 13 eur! Neskôr budú stáť 15 eur a priamo na mieste 17 eur. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk.

 

Dobrá správa pre rodičov, zábava s deťmi vás vyjde lacnejšie. Deti do 130 centimetrov, sa môžu zabávať zdarma. ZŤP osoby majú zvýhodnenú cenu – lístok si kúpia s 50% zľavou.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota