Celoslovenskej súťaže „EXPERT geniality show 2015“ sa zúčastnilo aj 32 študentov VIA HUMANA v Skalici. Počínali si veľmi dobre, keď získali spolu 30 ocenení, čím nadviazali na úspešné výsledky z predchádzajúcich rokov.

studenti-skalickej-Via-humana-su-experti-medzi-najlepsimi-na-slovensku
Najúspešnejšími boli:
Martin Konečník z II.D, študent študijného odboru „Medzinárodné obchodné vzťahy“, ktorý obsadil prvé miesto v kategórii „Svetobežník“, 10. mesto v kategórii „Spoločnosť kedysi a dnes“ a v súčte bodov za dve témy získal tretie miesto medzi 1400 študentmi prvých a druhých ročníkov stredných odborných škôl na Slovensku, čím dokázal, že je naozaj TOP EXPERT v rôznych oblastiach. Erik Burda z II.C, študent študijného odboru „Informatika a informačné systémy“, ktorý bol druhý v kategórii „Mozgolamy“ medzi prvákmi a druhákmi stredných odborných škôl na Slovensku a Dominik Nemečkay z III.C, študent študijného odboru „Informatika a informačné systémy“, ktorý bol tiež druhý v kategórii „Mozgolamy“ medzi tretiakmi a štvrtákmi SOŠ na Slovensku. Výborne si počínal aj Jakub Pleša z II.C, študent študijného odboru „Informatika a informačné systémy“, ktorý je Expert v kategóriách „Mozgolamy“ a „Svetobežník“ a v súčte bodov za dve témy bol v prvej stovke a získal ocenenie TOP EXPERT.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Sme radi, že viacerí študenti obhájili alebo vylepšili svoje minuloročné pozície. Teší nás aj skutočnosť, že minuloročných štvrtákov Expertov, ktorí dnes študujú na vysokých školách, zastúpili naši prváci.

Úspešným študentom gratulujeme a veríme, že o rok budú opäť pozitívne zviditeľňovať svoju školu, mesto Skalica i región Záhorie.

Ďalší Experti v témach
„Góly, body, sekundy“: E. Srnec, P. Bobčík, M. Biskupič, L. Nemečkay, J. Polák;
„Mozgolamy“: D. Tokoš, J. Pail, M. Pavúček, R. Birčák, M. Hološková, M. Biskupič, T. Vanek, T. Tytykalo;
„Do you speak English?“: A. Rúsek, T. Vanek, D. Tichý, M. Matula;
„Svetobežník“: M. Hološková, M. Čársky, M. Bača, D. Pavliš, L. Mihálová.

František Roth


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú premnožené hlodavce, obce a mestá musia deratizovať

Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) so sídlom v Senici vyzval obce a…

BM: Ustekana sobota