Sezóna skončila najlepšie pre družstvá ŠKP Bratislava , ktoré vyhrali až v 3 kategóriach staršie a mladšie žiačky ,starší žiaci. V kategórii mladších žiakov vyhralo družstvo Slovan Modra. Všetky tieto družstvá postupujú na Majstrovstvá Slovenska ktoré sa budú konať v júny.

archív HANDBALL MALACKY
archív HANDBALL MALACKY

Ako sa darilo družstvám Malaciek
Staršie žiačky vedené trénerom Jirkom Juhásom ,boli oslabované častými vážnymi zraneniami. Niektoré dievčatá hrali aj 1.ligu za mladšie dorastenky a v závere chýbali sily. Dievčatá nakoniec skončili na 2.mieste.

Mladšie žiačky vedené trénerom Dušanom Šusterom ktorí po jesennej časti vystriedal Vlada Nemca,bolo zložené hlavne z mladých dievčat ktoré hrávajú ešte minihádzanú. Družstvo sa postupne zlepšovalo herne a v posledných kolách hralo pekné zápasy aj zo staršími súperkami. Dievčatá skončili nakoniec na 3.mieste.

Družstvo starších žiakov vedené trénerom Tomášom Stachovičom sa postupne skladalo počas celej sezóny. Slabé výkony striedali s výbornými , čo nakoniec stačilo na celkové 3.miesto

Mladší žiaci začali sezónu s jedným družstvom vedeným trénerom Romanom Rigottim. Družstvo sa v priebehu sezóny často menilo, podla toho aj hra bola raz dobrá, raz slabá. Družstvo nakoniec postúpilo do finálovej časti a nakoniec skončilo na 4.mieste.

Do jarnej časti boli do súťaže zaradené aj “B” družstvá ,ktoré hrali skupinu o udržanie. Naši chlapci vedení trénerom Pavlom Stachovičom nastupovali z hráčmi minihádzanej a postupne sa zlepšovali od zápasu k zápasu. V ôsmich zápasoch nakoniec získali 6.bodov a mohli aj viac. Skončili na 5.mieste ,ale získali veľa cenných skúsenosti do ďalších zápasov.

Družstvám ktoré postúpili na Majstrovstvá Slovenska želáme veľa úspechov.

Program a výsledky 21.týždeň 27. – 28.05.2016
STŽCI 130-A HC Tatran Stupava – Strojár Malacky 31:24 (14:10)

MLZČI 128-A ŠKP Bratislava „A“ – Strojár Malacky „A“ 23:11 (8:4)
MLZČI 128-B ŠKP Bratislava „B“ – Strojár Malacky „B“ 12:24 (7:13)
120-A Strojár Malacky „A“ – HC Tatran Stupava „A“ 11:25 (1:13)
120-B Strojár Malacky „B“ – HC Tatran Stupava „B“ 11:10 (6:5)
MLŽKY 453-A HC Tatran Stupava „B“ – Strojár Malacky 12:11 (4:4)
STŽKY 353-A ŠKP Bratislava „A“ – Strojár Malacky 26:14 (14:9)

Mízner Miroslav


.
Toto je čítané

Futbal: Skalica vyhrala tretí zápas v rade

Futbalisti MFK Skalica zvíťazili na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 3:1 v sobotňajšom…

BM: Ustekana sobota