Piatok (24. jún) bude športovým sviatkom v Senici. Po tretí raz sa totiž uskutoční CHALLENGE DAY. A tentokrát to bude opäť iné.

Challenge-Day-pome-senica

Hlavným dejiskom športového zápolenia budú všetky základné školy v Senici, ktoré si medzi sebou zasúťažia v niekoľkých športových disciplínách (štafeta, šprint, skok z miesta, skok do diaľky,…). Takto nadviažeme na rovnakú tradíciu Challenge day zpred 17 rokov, kedy školy medzi sebou súťažili. No nejde len o tých najlepších, ale cieľom tohto dňa je rozhýbať celú školu a motivovať deti k pohybu.

Turnaje pre každého
A samozrejme ani tento rok nebudú chýbať poobedňajšie turnaje pre verejnosť vo futbale, plážovom volejbale, diskgolfe, tenise, stolnom tenise a florbale. Tak zožeň zopár spolubojovníkov a prihláste svoj tím na: challengeday.senica.sk prihláška. Počet tímov je obmedzený. Tak neváhaj a prihlás sa hneď.

Turnajmi to však nekončí
Od 14:00 bude program pokračovať v parku pred DAVom. Vystúpia mladé senické hudobné skupiny EVERGLOW, ONCE, skupina Samuela Blažka. Tí najmenší sa budú môcť vyšantiť v skákacích hradoch Luxor. A samozrejme bude sa aj tu športovať. Ako správne cvičiť nám ukážu dievčatá zo SALI Fitness. Parkom budú lietať aj taniere, hráči frisbee z Kus plastu si pre všetkých pripravili turnaj v diskgolfe. A ping pongom to zase ožije v DAVe.

Vyhlásime naj cyklistov Senice z májovej akcie Do práce na bicykli, do ktorej sa mesto Senica zapojilo prvý krát. Z dvadsiatich štyroch cyklistických tímov práve počas Challenge day oficiálne spoznáme tie najlepšie.

No a kto si bude chcieť rozhýbať svoje svaly, počas celého dňa Challenge day budú voľné vstupy do posilňovní HOLY GYM a FitnessPower OC Branč. Aerobikové štúdio Lets go si pre dobrovoľníkov challenge day tímu vyčlenilo jednu voľnú hodinu jumpingu.

Tretí ročník Challenge day v Senici sa opäť uskutoční pod organizačnou taktovkou Mesta Senica a Informačného centra Europe Direct Senica. No hlavnými členmi organizačného tímu ako každoročne budú mladí dobrovoľníci zo stredných škôl, bez ktorých by táto akcia nebola možná. Ak chceš zažiť skvelý deň plný športu a pohybu, pridaj sa k nám a prihlás sa na webe.

Challenge-Day-pome-senica-plagat

Aj tento rok Challenge day podporí viacero sponzorov a partnerov ako firmy Maccaferri, GHStudio, Kikoprint, Coop Jednota Senica, Adis, RSMS. Partnermi podujatia sa stali všetky základné školy v meste, Luxor n. o., CVČ Stonožka, Študentský parlament, Domka, TJ Družstevník Kunov, Holy Gym, FitnessPower OC Branč, Jumping Senica, SALI Fitness, Kus plastu, Tenisový klub Senica. Mediálnymi partnermi sú Záhorí.sk, Senica Plus, TV Sen a TV Region.
Pome Senica! Opäť sa trošku rozhýbme.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota