Policajné správy z Malackého okresu: krádeže, vyhrážanie a neplnenie si vyživovacej povinnosti.

Chceli si privyrobiť
Z prečinu krádeže sú obvinení dvaja mladíci (14,19), ktorí dňa 5.8.2010 odcudzili zo staveniska rodinného domu v obci Láb rôzny kovový materiál, čím tak spôsobili škodu majiteľovi vo výške 1300 eur.

Krádež vecí z vozidla
Neznámy páchateľ v skorých ranných hodinách dňa 6.8.2010 na Senickej ulici v Rohožníku odcudzil z osobného motorového vozidla zn. Opel Vectra rôzne náradia a písomnosti, čím spôsobil škodu 29-ročnému mužovi vo výške 750 eur. Na vozidle vznikla škoda poškodením vo výške 100 eur.

Vyhrážali sa smrťou
Traja muži (27, 31, 46) sú obvinení z prečinu nebezpečného vyhrážania formou spolupáchateľstva. Dňa 6.8.2010 sa v obytnom dome na Záhoráckej ulici v Malackách so zbraňou vyhrážali smrťou 33-ročnému mužovi. V prípade dokázania viny na súde im hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky.

Vynaliezavý zlodej
Doposiaľ nezistený páchateľ za bieleho dňa 7.8.2010 odcudzil z 2. poschodia obytného domu na Záhoráckej ulici v Malackách o zábradlie uzamknutý pánsky horský bicykel s detskou sedačkou, čím tak majiteľovi bicykla spôsobil škodu vo výške cca 700 eur.

Neplnil si vyživovaciu povinnosť
Z prečinu zanedbania povinnej výživy je obvinený 34-ročný muž z Trnavy. Tento si neplnil svoju vyživovaciu povinnosť na svojho 14-ročného syna od mája do júla 2010, aj napriek tomu, že už bol predtým za to odsúdený. V prípade dokázania viny na súde mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Zuzana Mišovičová


.

BM: Festival Záhrad