Deň otcov sa pripomína tretiu júnovú nedeľu a v Slniečku v Skalici tento sviatok ani tento rok neopomenuli a oslávili ho naozaj originálne Slniečko v spolupráci s iMOVE – teamom mladých ľudí, ktorí sa podieľajú na rozvoji detí a mládeže, pripravilo pre celé rodinky krásne odpoludnie plné aktivít ktoré rozvíjali motorickú zručnosť detí.

otec-slniecka-skalica

Uvoľnená atmosféra, radosť detí aj dospelákov – to boli hlavné prvky odpoludnia ktoré oslavovalo ocinov, ockov, tatkov či tatov Deti zo Slniečka si pre ocinov pripravili darček v podobe milého pásma piesní a tančekov, podarovali tatinom originálne drevené kľúčenky a potom sa už celé rodinky pustili do absolvovania aktivít, rozdelených na stanoviská. Deťom sa páčili originálne skóre kartičky, do ktorých lektori iMove značili počet získaných bodov. Tie sa na konci zrátali a vznikla osmička tatinov s deťmi ktorí ďalej bojovali nielen o tohtoročný titul Otec Slniečka 2016 ale i pohár a zlatú medailu, ktorú chceli získať samozrejme všetci.

Záhorácke rádio 2024 01

Semifinále a napokon finále určilo i celkového víťaza – Lucaska s tatinom, ale všetci sa zhodli v tom že víťazmi boli v tento deň všetci ktorí venovali svoj čas deťom a spoločným chvíľam pri ktorých spravili niečo malé aj pre svoje zdravie. Zázraky sa však dejú a preto aj keď víťazný pohár patril len víťazovi, medaily sa ušli v tento špeciálny deň všetkým zúčastneným. Ďakujeme iMove za profesionálne pripravené odpoludnie a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu. Všetkým tatkom, tatinom, ocinom a ockom prajeme k blížiacemu sviatku všetko dobré

Za Slniečko Zuzana Čimová


.

BM: Ustekana sobota