Už 14.-17. septembra sa bude konať 13. ročník najväčšieho a najobľúbenejšieho medzinárodného florbalového turnaja na Slovensku pre deti a mládež – Stupava floorball cup!

Floorball
Floorball – ilustračné foto 123rf.com

Napriek tomu, že ide o turnaj medzinárodného charakteru, jeho sídlo je v malebnom mestečku na Záhorí – v Stupave, ktorá ponúka široké možnosti využitia voľného času medzi zápasmi rovnako ako vie zaujať výhodnou lokalitou medzi Bratislavou a Malackami.

Na turnaji sa každoročne zúčastňuje niekoľko desiatok tímov zo Slovenska, Česka, Maďarska aj Poľska. Počas 4 dní plných florbalu si tak môžu zmerať sily amatéri s profesionálnejšími tímami či s rovnocennými súpermi. Niet pochýb o tom, že každý si nájde na tomto turnaji niečo, na čo bude rád spomínať – kto vie, možno si so sebou odnesie aj spomienku v podobe medaile.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Samozrejme, aby bolo dosť miesta pre všetkých, napínavé zápasy sa odohrávajú na 3 ihriskách rozdelených v 2 halách – v Mestskej športovej hale Wilisport a v Školskej športovej hale pri ZŠ kpt. Jána Nálepku, kde má väčšina tímov zabezpečené aj ubytovanie.

Budeme veľmi radi, ak sa prídete pozrieť na náš turnaj či už ako hráči, alebo ako fanúšikovia a pomôžete nám opäť vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru pre všetkých zúčastnených!

Viac informácii o tomto turnaji nájdete na našom webe stupavafloorballcup.wbl.sk


.

BM: Ustekana sobota