Obecný úrad a Malokarpatské osvetové stredisko v Modre srdečne pozýva širokú verejnosť na VI.ročník obecných slávností Závodské Bezchleba hody 2016. Poďte s nami hodovať, spievať si a tancovať.

Slávnosť začne v sobotu (2.7.) o 9:00 Dedinským jarmokom na Jarmočnom námestí a Družstevnej ulici. Otvorenie obecných slávností začne o 11:00 príhovorom starostu obce Závod na pódiu v Centrálom Parku.

zavodske-bezchleba-hody

Okrem jarmoku budú pripravené rôzne atrakcie ako napríklad: 9D-CINEMA, kolotoč… V popoludňajších hodinách zavítajú aj poľnohospodársky veteráni s ukážkovou jazdou a prehliadkou techniky.

VI. ročník Vám predstaví zase niečo nové a to: Krajskú súťaž a prehliadku detských a mládežníckych DH Bratislavského kraja.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Po vystúpení FS ZÁVODZAN vám do tanca a spevu do samého konca bude hrať Dychová hudba Lanžhotčanka. Občerstvenie počas obecných slávností pre vás zabezpečia združenia z našej obce:  Hasiči, Futbalisti, Folkloristi, Poľovníci,  Klub Dôchodcov a Kynológia.

Taktiež aj tento rok sme pripravení na počasie, tak aby ste mali pohodlie, nepieklo na vás slnko, či nespadla nejaká kvapka.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota