Slovenská kapela z Gbelov Sanchez Amsterdam prezentuje svoj nový singel s názvom Aneta, ktorý znamená aj odštartovanie nahrávania druhého albumu.

Skupina v januári 2015 vydala svoj prvý album s názvom Nezastavíš. K tomuto albumu natočili 4 klipy, v ktorých sa predstavili hostia ako Jimi Cimbala či Juraj Hnilica. Kapela sa po vydarenom tour k albumu úspešne predstavila aj na mnohých festivaloch, kde aj tento rok ľudia vyhladávajú práve ich, čomu nasvedčuje aj počet poslucháčov pred pódiom. Už tu mali ľudia možnosť počuť ich novú pesničku Aneta, s ktorou konečne prichádzajú aj na youtube spoločne s klipom. Ten bol realizovaný štábom na čele s režisérom Michalom Koncom.

Tulaj december 2023
Ako hovoria chalani, chuť vyskúšať niečo nové bola silná, a práve preto vydali túto skladbu. Dej aj text je vložený do začiatku tohto storočia a tak sa divák ocitne na malú chvíľu uprostred príbehu v dávných dobách.

novy_videoklip_sanchez_amsterdam_aneta
Víac informácii o priebehajúcich koncertoch a nových veciach na facebooku ( Sanchez Amsterdam ) a na webe www.sanchezamsterdam.sk

 


.

BM: Festival Záhrad