Polícia v Skalici objasňuje príčiny tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala v úseku Popudinské Močidlany – Radošovce. K dopravnej nehode došlo vo štvrtok (21.7.) o 22.45 h, keď 20 ročný vodič z okr. Senica išiel na aute Peugeot 206 smerom do Radošoviec.

nehoda_celna_zrazka_radosovce

Z neznámych príčin prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autom Škoda Fabia. Za volantom sedela 24 ročná žena z Leopoldova. Pri nehode došlo k vážnemu zraneniu 24 ročného spolujazdca z Peugeotu, ktorý na mieste nehody zraneniam podľahol. Obaja vodiči a ďalší spolujazdec z Peugeotu boli prevezení so zraneniami do skalickej nemocnice. Policajti podrobili ženu dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. Vodičovi druhého auta bola za týmto účelom odobratá krv. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre usmrtenie a okolnosti ako aj presné príčiny nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania a znaleckého dokazovania.

Macek Knihy.Zahori

 

 

Polícia apeluje na najmä na mladých vodičov, aby zvýšili opatrnosť. V priebehu týždňa došlo k druhej vážnej dopravnej nehode s mladými ľuďmi. Každé zaváhanie, drobná nepozornosť ale niekedy aj menej skúseností môžu spôsobiť na rovnej ceste ťažkosti aj skúsenému vodičovi.

 Záhorí.sk informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová.


.

BM: Ustekana sobota