Poznáte ten pocit keď máte „zálusk” na niečo chutné, čo by ste si dali pod zub? Túto túžbu sme zdieľali každý deň s Vami, našimi návštevníkmi, a preto sme sa rozhodli vytvoriť mobilnú aplikáciu a portál, ktorý Vám uľahčí odpoveď na otázku – kde sa najesť. Hovoria zakladatelia Frederik Ravas a Ján Májek.

promenu_jan_majek_frederik_ravas
Zakladatelia ProMenu.sk – Ján Májek z Borského Mikuláša (vĺavo) a Frederik Ravas z Rybiek

Reštaurácie na Záhorí a užívatelia už niekoľko týždňov môžu pridávať svoje podniky, ponuku jedla a denného obedového menu do mobilnej aplikácie. Myšlienka vznikla z potreby si jednoducho a ľahko vyhľadať podnik do ktorého sa chceme ísť najesť. Reštaurácia je pánom svojho profilu, čiže vytvára si vlastný obsah, denné menu, informácie o svojej prevádzke a mnoho iného.

promenu_obedove_menu_v_mobile

Návštevník sa rýchlo a jednoducho dostane k informáciám, ktoré potrebuje a môže vyraziť do reštaurácie. Všetko je prepojené s jeho polohou, ktorá je prepojená pre šoférov tiež s navigáciou v mobilnom telefóne.

Aplikácia si získala veľa verných a spokojných užívateľov, ktorí na ňu nedajú dopustiť. „Veľa cestujem a aplikácia ProMenu mi pomáha v hľadaní reštaurácii v neznámych lokalitách. Výhoda je, že si môžem pozrieť a porovnať denné menu. Nemusím čakať na jedálny lístok od čašníka, pozriem si ho vopred v aplikácii a čašníkovi hneď oznámim, čo by som chcel“ hovorí spokojný užívateľ Tomáš.

Po úspešnom pokrytí lokálneho trhu sa aplikácia posúva aj do väčších miest na Slovenku, takže sa už onedlho môžete tešiť na podniky, ktoré sú v rámci celého Slovenska.

promenu_obedove_menu_v_mobile-2

Okrem mobilnej aplikácie sa tím špecializuje aj na marketingové poradenstvo pre reštaurácie a kreatívne tvorí marketingové kampane o čom svedčia mnohé úspešné projekty na Záhorí.

Takto majiteľ reštaurácie má plnohodnotnú propagáciu, nových zákazníkov a verným zákazníkom dáva benefit v on-line prehľade svojej kuchyne, pričom sa môže naplno venovať tomu, čo vie robiť, gastronómii.

Či ste gastro nadšenec, alebo ,,fajnšmeker“, táto aplikácia by mala byť Vašou každodennou súčasťou.


.

BM: Ustekana sobota