Stolnotenisovému klubu MSK Malacky sa dostalo pocty od Slovenského stolnotenisového zväzu usporiadať jeden z turnajov Slovenského pohára mládeže.

slovensky-pohar-mladeze_malacky

Turnaj v Malackách, už túto sobotu (10.9.), je prvým zo série štyroch turnajov danej kategórie, ktoré sa uskutočnia v sezóne 2016/2017. V Malackách privítame takmer 130 chlapcov a dievčat z celého Slovenska, ktorí si medzi sebou zmerajú sily. Nebudú medzi nimi chýbať ani Záhoráci. Okrem hráčov a hráčiek z domáceho klubu MSK Malacky to budú tiež hráči a hráčky z klubu ŠK Jáňan Moravský Svätý Ján a STK Propria Kúty.

Pálfyovci Knihy.Zahori
Súťažiť sa bude vo dvojhrách. Najlepších 16 chlapcov a dievčat v slovenskom rebríčku je tzv. skupina nasadených. Tí sa stretnú v zápasoch od 9:00 medzi sebou v štvorčlenných skupinách a ich poradie rozhodne o pozícii vo vyraďovacej časti, v tzv. K.O.-systéme. Ostatní hráči budú hrať spravidla v štvorčlenných skupinách, do ktorých budú rozlosovaní podľa umiestnenia v slovenskom rebríčku. Hráči, ktorí sa umiestnia na prvých dvoch miestach v skupine, pokračujú ďalej do K.O.-systému. Jednotlivé zápasy budú rozhodovať kvalifikovaní, z časti medzinárodní rozhodcovia.
V športovej Hale Maline radi privítame všetkých priaznivcov tohto populárneho športu.
Jaroslav Freund

.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota