Bratislavské nákupno-zábavné centrum, Bory Mall, predstaví 17.9. na Motosalóne Bory najnovší model od Maserati, nový Ford Mustang, ale aj slovenský závodný automobil Brutal. Motoexpozíciu bude tvoriť viac než  130 modelov vozidiel. Vystavené budú autá, motorky, športové lietadlo a lode, a na vyhliadkové lety bude pripravený vrtuľník.
bory-levante

Prehliadka motorových vozidiel odštartuje budúci víkend. Luxusné značky ako Ferrari či Cadillac predvedú známe modely, vystavovať budú však napríklad aj MercedesBMW, ktoré  ukáže model i8, obdivovať budete môcť aj Lamborghini Aventador. Z automobilových noviniek predstavíme tiež Alfa Romeo Giulia, ktorý sa začal predávať len v auguste tohto roku a stelesnenie priestorovosti zastúpi model Cadillac Escalade, osemmiestne americké SUV. Nebudú chýbať motorky, obľúbené Harley Davidson, Suzuki, Kawasaki a Yamaha v limitovanej edícii „60th Aniversary“, ktorá vznikla pri príležitosti 60-teho výročia v oblasti motocyklov.

2015 Cadillac Escalade

Upúta aj športové auto s pretekárskymi ambíciami Brutal, ktorý dokáže zrýchliť  z 0 na 100 km/h za menej ako 3,9 sekundy. U nás ešte nepredstavené Maserati Lavente, ktoré svet uzrel ešte len tento rok v Ženeve, prvé SUV tejto značky,  určite poteší milovníkov  aerodynamiky. Zaujímavosťou budú tiež ručne vyrábané motorizované bicykle slovenských fyzikálnych chemikov s názvom Furka Motors, s ktorými si vyberiete – pedále alebo motor.

bory-brutal

Pre tých, ktorí si chcú Motosalón obzrieť aj zhora, pristane v Bory Mall vrtuľník a návštevníci budú môcť zažiť vyhliadkové lety ponad Bratislavu. Vstupenky si môžete zakúpiť priamo na mieste za 30 €, alebo online, vopred na www.helico.sk/letyhelikopterou, kde si môžete zarezervovať presný čas letu.

bory-heli

Súčasťou podujatia bude aj Zóna profesionálov z auto, motor a šport, kde sa dozviete cenné rady od motoristických expertov a porozprávate sa o novinkách v automobilovom priemysle. Odborníci budú poskytovať rady ohľadom porovnania jednotlivých automobilov a ich parametrov, a odporučia tak návštevníkom napríklad vhodný typ auta. Mladí návštevníci nákupno-zábavného centra si môžu dokonca „zašoférovať“ v naozajstných autách s lektormi z autoškoly a odniesť si domov detský vodičák.

bory-mini

Prehliadka vozidiel cestnej, vodnej a leteckej dopravy na tému ZEM, VODA A VZDUCH je tu pre všetkých, ktorí si nenechajú ujsť ani jednu motoristickú výstavu.

bory-alfa

Počas celého víkendu sa Bory Mall bude ozývať zvukom motorov a zábavy, pretože návštevníci si zadarmo budú môcť dopriať zážitok z rozmanitej výstavy, Motosalónu Bory.

Bory Mall –  Bližšie, než si myslíte




.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota