Cvečko Malacky  pripravilo pre deti podujatie v tvorení a vyrezávaní tekvíc. V piatok 14. októbra si preverili svoje tvorivé schopnosti veľkí i malí priaznivci tejto jesennej zábavy.

tekvicove_strasidla_cvecko_malacky

Do tvorenia sa zapojili deti, rodičia, starí rodičia, všetci, bez rozdielu veku podľahli tomuto čaru a možno nostalgii, zaspomínať si na ich detské časy. Každý  trpezlivo a zodpovedne vyberal  z ozdôb, špagátikov, stužiek  či  konárikov, ktoré by čo najlepšie pristali ich tekvičke.

Pod šikovnými rukami sa krivolaké tekvice menili na strašidlá, princezné, drakov, čertov…  Tí starší a odvážnejší si otestovali  svoju zručnosť na obrovských tekviciach. Každým rokom sú diela zaujímavejšie a nápaditejšie. Porota  to pri vyhodnocovaná ani tentokrát  nemala jednoduché. Hodnotila  fantáziu,  kombináciu použitých  materiálov, pestrosť, tvar.

Oceniť sa však nedali všetky práce, ale každá tekvica  bola niečím iná a zaujímavá , mala svoje čaro. Za ocenené práce získali deti z rúk riaditeľky  pekné  ceny. Tí, ktorí cenu nezískali na Tevičkách, ju môžu získať na Šarkaniáde 23. októbra na ktorú vás srdečne pozývame.


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota