Finálový galavečer MISS Záhoria sa nezadržateľne blíži, preto vám postupne predstavíme všetky finalistky. Každej z nich sme položili pár otázok.

1. V krátkosti sa nám predstavte – bydlisko, vek, kde študujete alebo kde pracujete, hobby.
2. Kto vás do súťaže prihlásil?
3. Ak ste sa prihlásili sama, čo vás k tomu viedlo?
4. Kto je vašim slovenským alebo svetovým modelingovým vzorom?
5. Už ste nejakú podobnú súťaž absolvovali? Ak áno, akú?
6. Isto túžite stať sa najkrajšou Záhoráčkou 2016. Prečo by porota mala vybrať práve vas?
7. Aké máte sny a túžby do budúcnosti?
8. Podľa akého motta alebo kréda sa riadite?
9. Ste slobodná alebo máte po svojom boku toho pravého?

1 | Greta Nosková

miss_hlasovanie1

1. Moje meno je Greta Nosková, pochádzam zo Senice a študujem Mediální studia na univerzite v Prahe. Medzi moje záľuby patrí predovšetkým moja rodina a priateľ Matúš. Vo voľnom čase mi nie je cudzí žiaden druh športu. V zime navštevujem prevažne posilňovňu a plávam, v lete korčuľujem, bicyklujem, hrám tenis, jednoducho neusedím.

2. Do súťaže som sa prihlásila sama s tým, že ma kamarátky podporili a povedali, aby som to skúsila. 🙂

3. Čo ma k prihláseniu do súťaže viedlo? Asi týždeň pred castingom mi písala kamarátka, či sa prihlásim, ja som povedala, že nie. Za pár dní sa mi ozvala ďalšia a ďalšia… 😀 Tak som to skúsila a som tu. 🙂

4. Gigi Hadid

5. Nie, nezúčastnila.

6. V súťaži nejde len o krásu, všetky dievčatá, ktoré sú tu, sú krásne. V prvom rade by som veľmi rada reprezentovala naše jedinečné Záhorie. Som spoločenská, priateľská, zbožňujem deti, šport a žiadnu výzvu nepovažujem za prekážku. V súťaži je veľmi dôležité vedieť zvládať psychický nátlak, ktorý súťaž krásy vytvára. Som typ človeka, ktorého len tak niečo neodradí a som pripravená zvládať akékoľvek situácie. Miss Záhoria beriem ako výzvu, dobrú skúsenosť a som odhodlaná bojovať! 🙂

7. Mojou veľkou túžba je úspešné ukončenie štúdia na vysokej škole a získanie vysnívaného zamestnanie, ktoré ma bude napĺňať. A druhou veľkou túžbou je mať veľkú, šťastnú a zdravú rodinu. 🙂

8. “Sometimes you win, sometimes you learn.”

9. Som šťastne zadaná.

2 | Viera Dobiášová

miss_hlasovanie2

1. Volám sa Viera Dobiášová, mám 19 rokov a pochádzam zo Šaštína-Stráží, momentálne začínam pracovať v štátnej sfére. Medzi moje hobby patrí predovšetkým cestovanie, joga, čítanie kníh, aranžovanie a vyrábanie rôznych dekorácií a hranie videohier. 🙂

2. Do súťaže ma prihlásila moja mama.

4. Mojím vzorom, čo sa týka modelingu je Naomi Campbell.

5. Ešte som v podobnej súťaži nikdy nebola.

6. Som priateľská, ambiciózna, ctižiadostivá, empatická, vždy si idem za tým, čo chcem, a momentálne je to čo najlepšie uspieť v tejto súťaži.

7. Mojim snom je stať sa uznávanou modelkou a precestovať celý svet.

8.”Žena by mala byť dve veci – byť na úrovni a byť úchvatná.”

9. Som neskutočne šťastne zadaná.

3 | Vanesa Bajrovič

miss_hlasovanie3

1. Volám sa Vanesa Bajrovič, aktuálne bývam v Zohore, mám 22 rokov, som zamestnaná v nočnom bare v centre BA a popritom sa venujem latinským tancom. Moje hobby sú cestovanie, turistika rôzne športy ako bicykel, plávanie, lyžovanie, ďalej čítanie a pečenie zdravých a fit dobrôt.

2. Do súťaže ma prihlásil môj priateľ. 🙂

4. Adriana Lima

5. Nie.

6. Môj priateľ povedal, že keď som už na Záhorí, tak som tu najkrajšia, preto ma sem prihlásil a myslím si, že mám na to reprezentovať Záhorie ako časť Slovenska, či už výzorom, prejavom alebo tanečným nadaním.

7. Snov mám veľmi veľa a pomaly si ich plním. Jeden z nich je ísť aj do New Yorku a zažiť s modelingom niečo nové.

8. “Mysli pozitívne.” 🙂

9. Mám po svojom boku toho pravého!!!

Hlasuj za svoju favoritku Miss Záhoria 2016 odoslaním SMS v tvare MISS(medzera)číslo kandidátky 01 – 12 na číslo 7007 (napr. MISS 02). Cena SMS vrátane DPH je 0,50€. Odoslaním SMS ste automaticky zaradený do losovania o poukaz na zájazd podľa vlastného výberu v hodnote 300€ od CA Jana Travel. Výťažok z hlasovania ide na projekt Happy moments with BANANA (projekt, ktorý pomáha chorým deťom a ich rodinám). SMS hlasovanie je možné len v sieťach mobilných operátorov O2 Slovakia, s.r.o., Orange Slovensko, a.s. a Slovak Telekom, a.s. SMS hlasovanie zabezpečuje spoločnosť Mediatex s.r.o.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota