Finálový galavečer MISS Záhoria sa nezadržateľne blíži, preto vám postupne predstavíme všetky finalistky. Každej z nich sme položili pár otázok.

1. V krátkosti sa nám predstavte – bydlisko, vek, kde študujete alebo kde pracujete, hobby.
2. Kto vás do súťaže prihlásil?
3. Ak ste sa prihlásili sama, čo vás k tomu viedlo?
4. Kto je vašim slovenským alebo svetovým modelingovým vzorom?
5. Už ste nejakú podobnú súťaž absolvovali? Ak áno, akú?
6. Isto túžite stať sa najkrajšou Záhoráčkou 2016. Prečo by porota mala vybrať práve vas?
7. Aké máte sny a túžby do budúcnosti?
8. Podľa akého motta alebo kréda sa riadite?
9. Ste slobodná alebo máte po svojom boku toho pravého?

7 | Ivana Stotková

miss_hlasovanie7

1. Moje meno je Ivana Stotková, mám 21 rokov a pochádzam z Bratislavy. Študujem na právnickej fakulte v Trnave. Príležitostne sa venujem modelingu, medzi moje záľuby patrí predovšetkým cestovanie, rada spoznávam nové kultúry a nových ľudí, tancujem, nakupujem a stretávam sa s kamarátmi.

2. Do súťaže som sa prihlásila sama.

3. Dopočula som o nej už predtým a túžila som byt jej súčasťou, motiváciou pre mňa bola hlavná výhra reprezentovať Slovensko v Amerike.

4. V modelingu nemám žiadny vzor, rada som sama sebou, určite ale existuje veľké množstvo modeliek, ktoré obdivujem, zo zahraničných sú to prevažne modelky značky Victoria Secret ako napríklad Adriana Lima alebo Miranda Kerr.

5. Mala som už možnosť zúčastniť sa pár súťaží krásy, ako napríklad Miss Bibione alebo Miss Carat Tuning.

6. Tento titul by som rada získala nie len preto, že mám skúsenosti s modelingom, ale taktiež si myslím, že súťaže krásy nie sú len o vonkajšej kráse, ale takisto aj o charaktere a vonkajšom vystupovaní, ktoré sú veľmi dôležité. Taktiež zastávam názor, že by som reprezentovala naše Slovensko najlepšie ako sa dá.

7. Moje sny a plány do budúcnosti sú veľmi rozsiahle, rada by som sa venovala modelingu ako na Slovensku, tak aj v zahraničí. Tiež by som časom chcela byt herečkou alebo si vyskúšať aké je to byť letuškou. Samozrejme chcem doštudovať školu a stať sa uznávanou právničkou. Áno chcem toho v živote naozaj dosť, ale som cieľavedomá a verím, že všetko sa dá, keď sa chce.

8. Riadim sa mottom “všetko sa dá a nič nie je nemožné”. V živote som sa už presvedčila o tom, že je to tak a snažím sa na veci pozerať pozitívne najviac ako sa dá.

9. Priateľa nemám, som slobodná a zatiaľ mi to tak vyhovuje. Celkovo na vzťahy veľmi neverím, ale myslím si, že ak sa má niečo stať, tak sa to stane a príležitostiam zostávam otvorená.

8 | Denisa Marčinová

miss_hlasovanie81. Volám sa Denisa Marčinová, mám 19 rokov a pochádzam z Moravského Svätého Jána. Zatiaľ nepracujem, ale študujem na Súkromnej strednej odbornej škole v Senici, odbor škola podnikania. Vo svojom voľnom čase rada chodím na jumping, trávim čas s mojou rodinou a priateľom. Milujem jedlo a rada chodím do dobrých reštaurácii.

2. Do súťaže ma prihlásila moja sestra, ktorá mi hovorila o súťaži už minulý rok a tento rok ma rovno prihlásila.

4. Mojím najväčším idolom je určite krásna Adriana Lima.

5. Zatiaľ som žiadnu inú súťaž neabsolvovala, ale mám za sebou fotenie kalendára.

6. Ťažké je posúdiť prečo ja, ale prečo nie? Cítim sa zrelá na tento titul a tiež si myslím, že by som ho vedela pekne reprezentovať.

7. V budúcnosti by som chcela vyštudovať vysokú školu, založiť si rodinu a popri tom sa venovať fotomodelingu.

8. Celý život sa riadim podľa jediného motta “Credendo Vides” , čo znamená “Keď uverím, uvidím”.

9. Mám úžasného priateľa, ktorý ma podporuje v každom mojom rozhodnutí a vždy stojí pri mne.

9 | Lucia Ďuráčiová

miss_hlasovanie91. Volám sa Lucia Ďuráčiová mám 25 rokov. Žijem a pracujem ako odborný radca infekčných ochorení v Bratislave. Nemám rada stagnáciu, práve naopak som človek cieľavedomý, mám rada výzvy, súťaženia, rada spolupracujem s ľuďmi a rada získavam nové skúsenosti, kontakty. Okrem práce sa venujem svojím záľubám, medzi ktoré patrí najmä šport, a to korčule, plávanie alebo jumping. Aktívnejšie sa venujem pádlovaniu na dračích lodiach, čo je kolektívny šport 20 pádlujúcich, ktorých sprevádza bubeník aj kormidelník, a ide tam najmä o rýchlosť, správnu techniku pádlovania a šťastie 🙂 Môj voľný čas vyplňuje aj práca redaktorky v regionálnej televízii a taktiež sa venujem fotomodelingu. Pred nedávnom som sa dokonca prihlásila na nemecký jazyk, ktorý uzatvára moje aktivity.

2. Rozhodla som sa vyskúšať šťastie. Do súťaže som sa prihlásila z dôvodu získania nových skúseností, zážitkov, spoznania nových ľudí. Obľubujem túto prácu, každá podobná skúsenosť ma posúva vždy vpred.

3.Medzi moje obľúbené modelky patrí Heidi Klum, Simona Krainová alebo Adriana Sklenaříková.

4. Áno. Bolo to Miss Hotel Therma a Miss Carat Tuning. Najväčším úspechom pre mňa v týchto súťažiach bolo prebojovanie sa do Top 20 Miss Universe SR.

5. Súťaže miss okrem krásy majú viaceré kritéria, medzi ktoré patrí napríklad inteligencia, humor, vhodné, reprezentatívne vystupovanie alebo chuť a ochota nezištne pomáhať… To, či tieto moje prednosti stačia na víťazku Miss Záhoria prenechám však odbornej porote. 🙂

6. Ako každý človek aj ja mám svoje sny, túžby, ciele ambície do budúcna. Sú to veci, ktoré mi dodávajú silu a energiu na ďalšie dni. Samozrejme, mám ich v každej oblasti, či v pracovnej alebo súkromnej. Avšak, zatiaľ si ich nechám pre seba. S určitosťou však viem, že najdôležitejšie pre mňa je mať milujúceho manžela a krásnu a zdravú rodinku.

7. “Celý tvoj život môže zmeniť jediná sekunda. Len nikdy nevieš ktorá…” Preto sa snažím užívať si život. Najmä prítomnosť tých, ktorí sú mi najbližší.

8. Som zadaná a pevne verím, že mam po boku toho pravého.

Hlasuj za svoju favoritku Miss Záhoria 2016 odoslaním SMS v tvare MISS(medzera)číslo kandidátky 01 – 12 na číslo 7007 (napr. MISS 02). Cena SMS vrátane DPH je 0,50€. Odoslaním SMS ste automaticky zaradený do losovania o poukaz na zájazd podľa vlastného výberu v hodnote 300€ od CA Jana Travel. Výťažok z hlasovania ide na projekt Happy moments with BANANA (projekt, ktorý pomáha chorým deťom a ich rodinám). SMS hlasovanie je možné len v sieťach mobilných operátorov O2 Slovakia, s.r.o., Orange Slovensko, a.s. a Slovak Telekom, a.s. SMS hlasovanie zabezpečuje spoločnosť Mediatex s.r.o.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota