Holíčania nastúpili v sobotu (12.11.) na domácej palubovke proti súperovi z Dunajskej Stredy. Super síce figuruje v tabuľke na poslednom mieste, ale Holíčania sa na tento fakt nespoliehali.

basketbal_holic

Do zápasu vstupovali s rovnakým odhodlaním a sústredením, ako proti ktorémukoľvek inému súperovi. Papierové predpoklady sa začali napĺňať od úvodného rozskoku. Hostia z Dunajskej Stredy mali problém sa presadiť proti fungujúcej obrane domáceho celku. Už po prvej štvrtine si Holíčania vytvorili 9-bodovy náskok, ktorý postupne naťahovali. Do polčasu natiahli domáci hráči náskok na priepastných 18 bodov. No Holíčskemu útočnému snaženiu ešte nebolo koniec. Domáci hráči vstúpili do druhého polčasu koncentrovanejšie a s jasným úmyslom, ktorým bolo zlepšenie si skoré v tabuľke. Ciel sa im nakoniec podarilo naplniť a súpera deklasovali o 52 bodov. Holíčania zostávajú stále neporazení a svoju tohtosezónnu nezdolateľnosť sa pokúsia potvrdiť už ďalšiu sobotu na palubovke súpera z Levíc. Ďakujeme všetkým za podporu!

MŠK BO Holíč   –   DSG Team Dunajská Streda 90:38 (polčas 37:19)
Body + zostava Holíč: Jaborník 20 b., Bačík 6 b., Snopko 8 b., Malčic 27 b., Došek 15 b., Zajároš 10 b., Mihaliska 2 b., Ľ. Marenčík 2 b., tréner: Ľ. Marenčík
Body Dun. Streda: Hodossy 10, Cseh 6, Pšenák 6

Mário Jaborní


.

BM: Ustekana sobota