Úplne nová pekáreň, kompletne vymenené regále, ale aj chladiace pulty. Zákazníkov Kauflandu v Malackách čaká od 1. decembra 2016 v zrekonštruovanom obchodnom dome viacero noviniek, vďaka ktorým bude nakupovanie v Kauflande prehľadné a rýchle.

 kaufland_malacky

„Najdôležitejším pilierom našej filozofie je pestrosť i čerstvosť ponúkaného sortimentu – od ovocia a zeleniny, cez pekárenské výrobky, až po mäsové špeciality. Záleží nám na spokojnosti zákazníkov, a preto naše úsilie smeruje k tomu, aby mali pri nakupovaní lepší prehľad a väčší komfort,“ uviedol Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s.

Obchodný reťazec Kaufland sa tradične zameriava na rozširovanie ponuky čerstvého tovaru, ktorý je zákazníkmi dlhodobo veľmi pozitívne hodnotený. Vo vynovenom obchodnom dome v Malackách je sortiment umiestnený v nových regáloch, ktoré sú umiestnené  tak, aby zákazníci jednoduchšie našli všetko, čo hľadajú.

Novinkou je pekáreň, ktorá už z diaľky láka teplými rožkami, voňavým chlebíkom, slaným i sladkým pečivom, či originálnymi pekárenskými výrobkami vlastnej produkcie.

Ťažiskovým tovarom je oddelenie ovocia a zeleniny, ktoré je denne zásobované čerstvým tovarom. Zákazníci nájdu na nových prehľadnejších regáloch stály aj sezónny tovar – od tradičnej domácej zeleniny, cez špeciálne a v súčasnosti veľmi obľúbené balené šalátové zeleniny, až po exotické ovocie.

Nové chladiace a obslužné pulty ponúkajú zákazníkom celý rad mäsových špecialít určených na pečenie, dusenie alebo grilovanie, údeniny, lahôdky domácej a medzinárodnej kuchyne, rôzne druhy syrov, šalátov aj rôzne pochúťky pre gurmánov.

Okrem potravinového sortimentu Kaufland ponúka aj kvalitný a cenovo výhodný tovar v oddeleniach domácich potrieb, textilu, elektra, papiernictva a hračiek, ďalej sezónne výrobky a akciový nepotravinový tovar, ktorý sa každý týždeň mení. Informácie o dostupnom, sortimente nájdu zákazníci v Kaufland novinách, doručovaných do schránok alebo z letáku, ktorý je dostupný na webovej stránke www.kaufland.sk

V zrekonštruovanom Kauflande v Malackách sú taktiež samozrejmosťou tradične nadštandardné servisné a zákaznícke služby.

Spoločnosť Kaufland
Spoločnosť  Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1 150 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Obchodné domy  Kaufland ponúkajú veľa rôznych značkových produktov, atraktívne privátne značky a širokú škálu regionálnych produktov. Spoločenská zodpovednosť a ochranu životného prostredia je neoddeliteľnou súčasťou korporátnej politiky Kauflandu. Viac informácií na: www.kaufland.sk


.

BM: Ustekana sobota