V utorok (6.12.) odštartovala  historicky po prvýkrát v Malackách 2. liga trojčlenných družstiev organizovaná Slovenským Bowlingovým zväzom. V 2. lige družstiev v sezóne 2016/2017 sa predstaví spolu 5 družstiev – SATURN Malacky 4, MAKI, Plzeňská SATURN Malacky, SATURN Malacky Stars a družstvo SATURN Malacky…

Liga sa hrá v  v novej bowlingovej herni Bowling Bar Malacky, kde sú inštalované bowlingové povrchy, stavače a taktiež mazací stroj od firmy QubicaAMF.

Tento historický okamih si nenechal ujsť ani prezident SBwZ, ktorý prišiel osobne zaželať hráčom veľa úspechov. O 19:00 bolo všetko pripravené na zahájenie ligy. Na každý tím čakali štyri zápasy. V úvodnom kole sa najviac darilo tímu MAKI, ktorý vyhral všetky zápasy a ziskom 15 bodov sa usadil na čele tabuľky. Na druhom mieste, so ziskom 11 bodov, skončilo družstvo SATURN Malacky, ktoré dosiahlo najvyšší výkon 1. hracieho dňa  – 597 bodov. Tretie skončilo družstvo SATURN Malacky 4 so ziskom 10 bodov. Spodnú časť tabuľky obsadili družstvá SATURN Malacky Stars a Plzeňská SATURN Malacky so ziskom 9, respektíve 5 bodov.

Najlepší výkon jednotlivca zaznamenal Ladislav Borek, hráč tímu SATURN MALACKY – 270 bodov.

Kompletné výsledky nájdete na stránke SBwZ alebo na stránke BowlingMalacky.

Oblastné  Majstrovstvá Slovenska jednotlivcov 2016/2017
Už onedlho, presne v dňoch 17.-18. 12. 2016, sa v bowlingových centrách na Slovensku začnú Oblastné  Majstrovstvá Slovenska jednotlivcov 2016/2017. Historický prvý krát  sa hrá aj v Malackách v BBM. Záujemcovia sa môžu informovať na facebooku, webe alebo cez Bowlingový klub SATURN, ktorý má svoju klubovňu v BBM.

Boris Sloboda


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci budú hrať skupinu o 5. – 8. miesto

V stredu 10. apríla odohrali hádzanári Záhoráci Stupava/Malacky domáci extraligový zápas s Považskou Bystricou. Išlo…

BM: Ustekana sobota