Zákazníci Kauflandu v Malackách môžu od decembra minulého roku využívať rôzne novinky, ktoré im spríjemnia nakupovanie vo vynovenej predajni. K novej pekárni, kompletne vymeneným regálom či chladiacim pultom pribudli v januári aj samoobslužné pokladne.

 

„Po prvotnej fáze vynovenia tejto predajne sme pristúpili k ďalšiemu kroku modernizácie. S pomocou doplnenia samoobslužných pokladní chceme ešte viac vyjsť v ústrety potrebám zákazníkov pre jednoduchšie a pohodlnejšie nakupovanie,“ uviedol Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s.  Zavádzanie takýchto pokladní je zväčša vnímané ako ústretový krok pre zákazníkov, ktorí majú menej položiek, resp. realizujú nákupy nižšej hodnoty a taktiež majú radi nové technológie.

Obchodný reťazec Kaufland sa tradične zameriava na rozširovanie ponuky čerstvého tovaru, ktorý je zákazníkmi dlhodobo veľmi pozitívne hodnotený. Inováciami z minulého roku sú už spomínaná nová pekáreň, chladiace pulty. Vo vynovenom obchodnom dome v Malackách je sortiment umiestnený v nových regáloch, ktoré sú umiestnené tak, aby zákazníci jednoduchšie našli všetko, čo hľadajú. Ťažiskovým tovarom je oddelenie ovocia a zeleniny, ktoré je denne zásobované čerstvým tovarom.

Okrem potravinového sortimentu Kaufland ponúka aj kvalitný a cenovo výhodný tovar v oddeleniach domácich potrieb, textilu, elektra, papiernictva a hračiek, ďalej sezónne výrobky a akciový nepotravinový tovar, ktorý sa každý týždeň mení. Informácie o dostupnom sortimente nájdu zákazníci v Kaufland novinách, doručovaných do schránok alebo z letáku, ktorý je dostupný na webovej stránke www.kaufland.sk

V zrekonštruovanom Kauflande v Malackách sú taktiež samozrejmosťou tradične nadštandardné servisné a zá-kaznícke služby.

Spoločnosť Kaufland
Spoločnosť  Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1 150 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Obchodné domy  Kaufland ponúkajú veľa rôznych značkových produktov, atraktívne privátne značky a širokú škálu regionálnych produktov. Spoločenská zodpovednosť a ochranu životného prostredia je neoddeliteľnou súčasťou korporátnej politiky Kauflandu. Viac informácií na: www.kaufland.sk

 


.

BM: Ustekana sobota