Ľadová plocha v Zámockom parku denne pozýva priaznivcov korčuľovania. Po extrémnych mrazoch, keď sa vonku nechcelo byť snáď ani tým najzarytejším športovcom, sa klzisko znovu zapĺňa.

Prispievajú k tomu aj príjemné teploty tesne okolo nuly.  „Každú stredu podvečer v čase od 17. do 18. hodiny máme hodinku s inštruktormi korčuľovania. Je určená najmä pre deti, ale pridať sa môžu aj dospelí. Záujemcovia sú rozdelení do výkonnostných skupín, takže ani slabší korčuliari sa nemusia báť, práve naopak: môžu sa zlepšiť,“ hovorí riaditeľ AD HOC Dušan Rusňák.

Máme aj zopár noviniek: namiesto bufetu stojí pri klzisku nápojový automat, takže občerstvenie je k dispozícii 24 hodín denne. Pribudli aj ochranné siete na mantineloch, ktoré zvýšili bezpečnosť divákov a znížili počet stratených pukov.

Klzisko sa vrátilo na svoje tradičné miesto na hádzanárskom ihrisku v Zámockom parku, kde je vytvorené potrebné zázemie v podobe kvalitného rovného podkladu, osvetlenia a budovy so zrekonštruovanými šatňami a sociálnymi zariadeniami.

AD HOC Malacky


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota