V Gajaroch to žije víkend čo víkend. Muži už majú za sebou Flames Cup, ale aj pár ligových kôl . Víkendom začína zápasový kolotoč aj pre našich mladých, ktorí budú mať úvod ako remeň!

Pred cestou na medzinárodný turnaj Marlins Cup v Plzni sme vyspovedali trénera Stana Liba.

No, Stano sme pripravení?
Myslím, že áno. Do stredy už len doladím detaily s rodičmi a v piatok môže rodzina vyraziť na prvý výjazd v roku. Vedúci Miro rezervoval super ubytovanie, stravu a aj chlapci sa už tešia takže áno, môžem len dodať: Sme pripravení

Na Marlins Cup-e budeme mať premiéru. Aký súperi čakajú náš tím?
V Plzni sa už tradične stretávajú kvalitné tímy, ktoré náš určite poriadne preveria. Pilsen Cup má skvelú úroveň preto nepochybujem, že podobné pocity budeme mať aj po Marlins Cup-e. A súperi? Derby s naším partnerským klubom HBC Hostivař, ale aj veľmi silný domáci tím HBC Plzeň. Premiérovo si zahráme proti švajčiarskej SHC Belpa 1107, Kertu Praha a Letohradu.

Spomenul si Pilsen Cup. Je v pláne aj tento rok?
Verím, že áno. Marlins Cup je určený pre kategóriu U17, Pilsen Cup pre U15 . Cez víkend si určite sadneme s predstaviteľmi plzenského klubu a dohodneme aj našu prípadnú účasť na Pilsen Cup-e. Marlins Cup, Pilsen Cup , Fair Cup plus turnaj pre naše Ačko to budú výjazdy do zahraničia, ktoré máme v pláne na prvý polrok. Nech si každá kategória užije. A nesmiem zabudnúť ešte klubový výjazd celej rodziny na MS mužov do Pardubíc ako fanclub

Späť k Marlins Cup-u.. Prezraď niečo z kabíny.
Fúú..čo by som prezradil.. Teším sa, že sa opäť stretnem s chalanmi a užijeme si poriadnu akciu. Mrzí ma, že pár hráčov nám kvôli povinnostiam vypadlo zo zostavy, ale verím že chalani a Kinga zabojujú aj za nich a z Plzne sa vrátime s čo najlepším umiestnením.

Kto povedie náš tím s C-čkom na drese?
Marcel však vieš, že v Gajaroch musí fungovať hierarchia.
Cčko bude mať Vlado, asistovať mu bude aktuálny kapitán U16 Čeče s Petom a dohliadať na nich všetkých bude Kinga .

A čo voľnočasové aktivity?
Realizačný tím sa teší hlavne na bazény a sauny. Je len začiatok roka a už som unavený ako keby sa blížil koniec sezóny . Ja osobne sa teším na bazén a samozrejme na pivečko s Ondrom Novákom.. A chalani? Tí v prvom rade na partiu s Gčkom na hrudi.

Ďakujeme za rozhovor a držíme palce!


.

BM: Ustekana sobota