Holíč nastúpil na svoj posledný domáci zápas (11.2.) v základnej časti proti súperovi z Partizánskeho. Súper priebežne figurujúci na 7. priečke pricestoval do Holíča s pomerne vysokou zostavou.

Domáce družstvo na to zareagovalo správne a zvolili proti súperovi rýchly prechod do útoku resp. rýchle tempo hry. Tato taktika priniesla svoje ovocie už v prvej štvrtine, keď ju Holíčania vyhrali o 23 bodov. V druhej štvrtine sa pokračovalo vo zvolenom tempe a náskok sa podarilo navýšiť dokonca na 34 bodov. V druhom polčase sa zápas v podstate už len dohrával a na ihrisku sa vystriedali všetci hráči domáceho celku. Napriek tomu Holíčania navýšili finálny náskok na 35 bodov. Magickú hranicu 100 bodov sa im len tesne nepodarilo dosiahnuť. V tomto zápase sa Holíčania vrátili späť na svoju víťaznú vlnu a znovu predviedli bojovného ducha v obrane a tímového ducha v útoku. Na tento výkon sa pokúsia nadviazať už ďalšiu sobotu u súpera v Topoľčanoch. Ďakujeme Mestu Holíč, sponzorom  a fanúšikom za za podporu.

MŠK BO Holíč – TJ Iskra Partizánske 99:64 (polčas 58:24)
Body + zostava MŠK BO Holíč: Rozboril  8, Snopko  7, Malčic  30, Rypák  5, Došek  6, Bačík  16, Mihaliska  2, Jaborník  21, Marenčík 4, Ľ. Marenčík
Tréner: L. Marencik
Body Partizánske: Horňa  23, Novotný 13

Mario Jabornik


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci budú hrať skupinu o 5. – 8. miesto

V stredu 10. apríla odohrali hádzanári Záhoráci Stupava/Malacky domáci extraligový zápas s Považskou Bystricou. Išlo…

BM: Ustekana sobota