Plážová volejbalistka Lucia Michalovičová, odchovankyňa volejbalového klubu Strojár Malacky, dosiahla cenný úspech na turnaji v Austrálii.

Lucia Michalovičová celkom vľavo

S českou partnerkou Michaelou Vorlovou postúpila na turnaji v rámci austrálskej série Queensland Open v Gold Coast až do finále, v ktorom prehrali s s dvojicou B. Palmer – P. Bell. Veľmi cenný skalp však získali semifinálovým víťazstvom nad jednou z najlepších svetových dvojíc zo Svetovej série FIVB N. Laird – L. Bawden, účastníčok OH 2016 v Rio de Janeiro.

„Dosiahli sme veľký výsledok, z čoho máme radosť. Predsa len sa nepodarí každý deň zdolať olympioničky. Bawden a Laird budú štartovať na turnaji Svetovej série FIVB na Floride a takto si asi nepredstavovali posledný turnaj pred odletom. Vo finále sa však už žiadne prekvapenie nekonalo a víťazky z SA Open nám nedovolili uhrať ani set. Asi nám táto pláž naozaj sedí. Podarilo sa nám zopakovať minuloročné finále v konkurencii 36 tímov. Turnaj sa radí medzi najlepšie obsadené v austrálskej sérii,” zhodnotila účasť na turnaji Lucka Michalovičová.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota