Vodič v okrese Malacky kúpil omylom  diaľničnú známku na cudzie auto! Jazdí tak nevedomky bez platnej diaľničnej známky!

Ilustračné foto

V stredu (22.2.) si chcela pani Renata z Malaciek kúpiť dialničnú ročnú známku, “Po zadaní údajov a EČV mojho vozidla mi tam vyskočilo, že k vozidlu s týmto EČV je ročná dialničná známka už zakúpená dňa 24.1.2017.”

Známka bola kupovaná v Malackách na benzínke, zákaznícka linka Národnej diaľničnej spoločnosti neupresnila presne ktorej. “Je dosť možné, že na benzínke ste sa niekto pomýlili pri zadávaní EČV a zadali ste jedno písmenko alebo číslo inak a nedopatrením ste zaplatili známku na moje vozidlo MA892CH.” informuje čitateľov pani Renata.

Vodič s Malackým evidenčným číslom jazdí teraz po diaľnici v domnení, že má zaplatenú známku. Malačania a ostatný s MA evidenčným číslom skontrolujte si svoje faktúry o zaplatení dialničnej známky. Pani Renata si kúpila na svoje auto diaľničnú známku a tak sú dve platné s číslom MA892CH. Vodič, ktorý urobil preklep pri platení diaľničnej známky si môže požiadať o vrátenie platby, alebo požiadať o zmenu údajov.


.
Toto je čítané

Na diaľnici D2 pri Kútoch platí dopravné obmedzenie

Od pondelka (22. 4.) 10.00 h bude v úseku medzi 4,9. a…

BM: Ustekana sobota