Ako ste si mnohí všimli už od decembra minulého roka 2016 sme rozbehli zbierku pre Maťka K., ktorý má DMO (detskú mozgovú obrnu).

Začali sme predajom hand made výrobkov, ktoré venovali dobrí ľudia  na koncerte Vierky Šustekovej 16. decembra 2016 v Senici. Na FSOT Fashion Burze 11. februára 2017  sme pokračovali a vyzbierali sme predajom peknú čiastku. Do zbierky sa zapojila i anglická škola Cool School Senica, ktorá venovala peniažky z predaja vstupeniek  na vianočné predstavenie.  Zbierka pokračuje predajom výrobkov na FB stránke Šaša Fifa a priateľov.


Nathaniel Knizkaren 2023

V spolupráci s  mamičkou je možnosť prispieť 2 % z daní:
“Tento rok sme sa rozhodli zbierať 2% z daní cez nadáciu APPA pre nášho Maťka, ktoré budú použité na jeho rehabilitáciu. Ak neviete komu svoje 2% darujete budeme radi, ak sa rozhodnete pre Maťka. Pomôžete mu tak v jeho napredovaní. Koho to neobťažuje pomôže aj každé zdieľanie príspevku a ak o nás poviete aj svojim známym, ktorí sa ešte nerozhodli. Ďakujeme za vašu pomoc a čas. Priložím postup k darovaniu 2% a potrebné tlačivo,” vyjadrila prosbu Maťkova mamička.

Kto by mal záujem o postup a tlačivo môžete si ho stiahnuť nižšie:

Podrobný_postup_ako_získavať_2

Vyhlasenie2016-2017_edit-1


.

BM: Festival Záhrad