Rallycross klub Borský Mikuláš opäť aj tento rok organizuje pretek terénnych motoriek pod názvom „Medzinárodné majstrovstvá SR v Country Crosse“.

Foto: Liby photography

Rallycross klub Borský Mikuláš opäť aj v tomto roku organizuje už tradične 1. pretek terénnych motoriek už 11. ročníka  pod názvom „Medzinárodné majstrovstvá SR v Countrycrosse“, ktorý sa uskutoční cez víkend v dňoch 25.-26. marca 2017 v areáli Mokrovských, ktorý sa nachádza medzi mestom Šaštín-Strážé a obcou Borský Mikuláš.

Prvé preteky tohto roka sa pre jazdcov uskutočnia na každoročne vynovenej trati, ktorá v sebe skrýva neskutočný adrenalín a náročnosť. Trať bude vyznačená ako uzavretý okruh v dĺžke cca 10 km, ktorá povedie prevažne lesnými cestami s trávnato-pieskovým, miestami čisto piesčitým povrchom. Všetci jazdci a milovníci tohto druhu športu sú srdečne pozvaní. Pre návštevníkov budú pripravené predajné stánky, bufety s občerstvením, detské atrakcie a malý kolotoč. Vstupné je zdarma.
-štart: sobota v čase o 10:00 hod. a v čase o 13:00 hod.

-štart: nedeľa v čase o 10:00 hod. a v čase o 13:00 hod.
-vyhlásenie víťazov a odovzdávanie cien bude v nedeľu cca o 16:00 hod.


UPOZORNENIE: z dôvodu bezpečnosti  návštevníkov je v priestore areálu pretekov mimo vyznačených miest, prísny zákaz jazdy na motocykloch, štvorkolkách či pitbaikoch.

Foto: Liby photography

Pozor počas víkendu bude cestná uzávierka cesty č. III/1143.
V dňoch 25. a 26. marca (sobota a nedeľa) v čase 9:00-16:00 hod. bude z dôvodu konania motoristických pretekov „Medzinárodných majstrovstiev SR v Countrycrosse“, úplná uzávierka cesty č. III/1143 medzi mestom Šaštín-Stráže a obcou Borský Mikuláš. Uzávierka cesty bude v dĺžke cca 2 km a obchádzková trasa v dĺžke cca 9 km bude vyznačená prenosným dopravným značením v smere Šaštín – Stráže – Borský Mikuláš obojsmerne.

Rallycross klub Borský Mikuláš touto cestou žiada širokú motoristickú verejnosť, aby z dôvodu zabezpečenia bezproblémového priebehu, rešpektovali dočasné dopravné značenie a pokyny usporiadateľov.

Libor Ponca


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota