Ak ešte nemáte plány na najbližšiu sobotu (1.4.), pozývame vás na FSOT jarnú BURZU, ktorá sa bude konať od 15:00 hod v Grand Café kongresovom centre v Senici.

Zima sa skončila a je načase urobiť zmeny v šatníku. Namiesto utrácania hory peňazí za nové oblečenie v nákupných centrách, môžete potešiť seba, ale aj svoju peňaženku návštevou FSOT Jarnej Burzy.

Čo je to FSOT? Je to skratka pre anglické „for sale or trade“ a znamená predať alebo vymeniť. Burza ponúka možnosť oblečenie buď predať/kúpiť alebo po dohode vymeniť s oblečením u ďalších účastníkov burzy. Na tejto burze nájdete nosené veci pre ženy, deti, mužov, ale aj lokálnu handmade módu. Môžete sa tešiť na viac ako 30 predajcov, ktorí ponúkajú oblečenie, topánky, bižutériu, kabelky a iné módne doplnky. Ceny budú viac ako priateľské, budú totiž ako z druhej ruky :).

Trnavské rádio Tak akorát 2024

 

Počas burzy na Vás čaká aj sprievodný program. V priestoroch kaviarne si budete môcť pozrieť film The True Cost – dokument o oblečení, ktoré nosíme, o ľuďoch, ktorí ho vyrábajú a o vplyve tohto priemyslu na náš svet. Zástupkyňa pre rastlinnú kozmetiku Yves Rocher predstaví výrobky a výhody ich online obchodu. Predstaviteľky kozmetiky Mary Kay Vám zase ukážu, ako si upraviť ranný make-up počas dňa kdekoľvek, rýchlo a ľahko. Poskytnú Vám poradenstvo v starostlivosti o pleť a trendoch v líčení pre nastávajúcu sezónu jar/leto 2017. Ďalej sa budete môcť zúčastniť diskusie o recyklácii oblečenia. A v neposlednom rade sa dobrovoľnou kúpou handmade výrobkov budeme môcť spojiť pre dobrú vec v rámci zbierky pre Maťka K. s DMO zo Senice, ktorú preňho organizuje Šašo Fifo a jeho priatelia.

Inšpiráciou pre túto burzu je vízia udržateľnej módy. Predajom a kúpou noseného oblečenia pomáhame odbremeniť našu planétu od druhého najznečisťujúcejšieho priemyslu a staviame sa zodpovedne k nášmu životnému prostrediu.

V prípade záujmu o posledné predajné miesta alebo viac info kontaktujte (organizátorku akcie Moniku). 0904236286 alebo parackova.monika@gmail.com

Potvrď účasť: Udalosť na Facebooku

Tešíme sa na Vás v sobotu 1.4. od 15:00 hod. v Grand Cafe Kongresovom centre v Senici!

 


.

BM: Festival Záhrad