Chcete spropragovať aj vaše podujatie, pošlite nám ho na adresu kamven@zahori.sk a radi ho zaradíme do prehľadu podujatí.

piatok 31.3.
NOC S ANDERSENOM
18:00 | Mestské centrum kultúry Malacky
Čarovná noc plná rozprávok tajomstiev, hľadania objavovania a tvorenia v Knižnici MCK.

 

sobota 1.4.
MOTOKROS – METEORIT CUP
8:00 | Motokrosová trať Gbely
Tréning: 8:00 hod. Hlavný závod: 12:00 hod.

 

Jarná zberateľská burza
8:00 | Jedáleň ZŠ Dr. J. Dérera
Klub filatelistov ZSF 52 – 32, Mestské centrum kultúry, Centrum voľného času a Základná škola Dr. J. Dérera pozývajú na JARNÚ ZBERATEĽSKÚ BURZU – stretnutie zberateľov všetkých zberateľských odborov: známky, mince, bankovky, pohľadnice, telefónne karty, kalendáriky, pivné suveníry, starožitnosti, figúrky z kindervajíčok, hokejové kartičky, odznaky atď.  Burza sa uskutoční už v sobotu 1. apríla 2017 v čase od 8:00 do 12:00 v jedálni ZŠ Dr. J. Dérera (Ul. gen. M. R. Štefánika 7, Malacky). Parkovanie je možné na školskom dvore. Vstupné je 0,50 €, deti a mládež do 15 rokov zdarma.

 

Senica Open
9:00 | DAV Senica
Stále nevieš na čo sú tie koše v parku? Príď sa pozrieť na discgolf a najlepšie aj zahrať. Turnaj otvorený aj pre nováčikov. Registrácia v DAVe od 9:00.

 

FSOT Jarná burza
15:00 | Grand Caffe Senica
Zima sa pomaly končí a treba prevetrať a upraviť šatník! A hovorí sa, že vec, ktorú ste na sebe nemali oblečenú minimálne jeden rok, treba posunúť ďalej.

 

Pozdrav z Kovačice
15:00 | Záhorské osvetové stredisko Senica
Trnavský samosprávny kraj, Záhorské osvetové stredisko Senica a Evanjelická cirkev a.v. Senica vás srdečne pozývajú v sobotu 1. apríla 2017 o 15:00 hodine do Záhorského osvetového strediska v Senici na vernisáž výstavy maliarov kovačickej školy insitného umenia Evy Husárikovej a Jána Glózika. Výstava obrazov s názvom „Pozdrav z Kovačice“ potrvá od 1. apríla do 30. apríla 2017.


Trnavské rádio Tak akorát 2024

 

nedeľa 2.4.
ENSAMBLE MUSICA PER VOI
16:00 | Kultúrny domeček Malacky
V nedeľu 2. apríla 2017 o 16.00 h sa v Kultúrnom domečku (kino) v Malackách uskutoční II. koncert 53. Malackej hudobnej jari. Predstaví sa Vám hudobné zoskupenie ENSAMBLE MUSICA PER VOI, ktorého hudba je určená pre všetkých ľudí milujúcich vážnu hudbu.

 

pondelok 3.4.
FRAGILE
17:30 | Kultúrny domeček Malacky

 

3. – 9. 4.
Výstava voskových figurín
10 – 18 | Dom kultúry Senica (malá sála)
Mestské kultúrne stredisko Senica pozýva na výstavu voskových figurín “KATASTROFY ĽUDSKÉHO TELA”. Zoznámte sa s veľmi zvláštnymi ľuďmi, ktorých postihnutie bolo prekliatím, ale i darom. Jediná zachovalá kolekcia 27 exponátov ľudských anomálií pochádzajúcich z antropologického múzea v Petrohrade. Všetky figuríny sú umelecké diela nerozoznateľné od skutočných osôb.
Vstupné: dospelí 4 €, deti, dôchodcovia, študenti 3 €, školské skupiny 2 € (učiteľský doprovod zdarma)

 

štvrtok 6.4.
SAXOPHONE SYNCOPATORS – Malacká hudobná jar
18:00 | Kultúrní domeček (kino) Malacky
Medzinárodne uznávané saxofónové kvarteto SAXOPHONE SYNCOPATORS vystúpi v rámci MHJ. Toto unikátne zoskupenie sa špecializuje najmä na autentickú interpretáciu hudobného žánru ragtime v aranžmánoch pre štyri saxofóny.

 

Informácie bez záruky – zber dát internet.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota