Niet pochýb o tom, že šport a hudba k sebe patria. A tak sa počas slávnostného oceňovania šampiónov mesta za rok 2016 na pódiu striedali úspešní malackí športovci s úspešným spevákom Samom Tomečkom. Na naše otázky odpovedal milo a ochotne.

Aký je tvoj vzťah k športu?

Veľmi pozitívny. Bol som aktívnym tenistom, ale musel som s ním prestať kvôli problémom s ramenom a lakťom. K športovcom mám veľmi blízko, mojím najlepším kamarátom je olympijský víťaz v chôdzi Matej Tóth. Som aj členom futbalového tímu MUFUZA a trikrát po sebe som spieval na celoslovenskom vyhlasovaní športovca roka..

 

Si aj dobrý fanúšik?

Rád si pozriem šport v telke. Milujem hokej. Každé ráno, keď sa zobudím, skontrolujem  výsledky NHL a našich hokejistov. Vždy som chcel byť športovcom alebo hudobníkom.


Záhorácke rádio 2024 01

 

Ako naberáš kondíciu, ktorú potrebuješ počas vystúpení?

Dvakrát do týždňa hrám futbal a chodím do posilňovne. A manuálne pracujem na našej chalupe na Záhorí.

 

Teraz si mi ako správny tenista nahral na smeč, respektíve na otázku. Už na pódiu si hovoril o svojom vzťahu k Záhoriu. Ako to teda je?

Moji rodičia pochádzajú zo Záhoria – mama zo Zohoru, otec zo Skalice. Ešte než som prišiel na svet, naši bývali v Malackách a starší brat sa tu aj narodil. Ja som sa síce narodil v Bratislave, ale srdcom som Záhorák. 

-lub-


.

BM: Kralici