Minulý týždeň sa v športovej hale Malina v Malackách konalo okresné kolo vo vybíjanej mladších žiačok za účasti 10 družstiev.

Najskôr sa odohrali 3 základné skupiny a víťaz každej z nich postúpil do finálovej skupiny. Dievčatá zo Štúrky si vo svojej základnej skupine poradili s družstvom ZŠ Gajary 17:5, so ZŠ Záhorácka Malacky 18:3 a so ZŠ Závod 18:6. Do finálovej skupiny tak išli z 1. miesta. Tam najskôr porazili tím Gymnázia Malacky 16:5. V poslednom zápase sa podľa očakávaní a výsledkov v priebehu turnaja stretli dve najlepšie a dovtedy neporazené družstvá – naše dievčatá a Stupava. Bol to určite najťažší zápas, ale od začiatku až do konca nepustili súperky do vedenia a vyhrali jednoznačne 19:10. Stali sa tak majsterkami okresu a postúpili na majstrovstvá kraja.

Našu školu reprezentovali Vanessa Kimličková, Eva Balaščíková, Sarah Kujanová, Laura Walterová, Aylin Eginová, Aneta Mrázová, Petronela Vallová, Melánia Kršková, Vanesa Horváthová, Aneta Vanišová, Kristína Sabová Miriam Pavlačičová.

K úspechu aj k postupu im blahoželáme. Držíme palce aby sa im darilo aj v krajskom kole, ktoré sa uskutoční 25. apríla.

 P. Ondruš


.
Toto je čítané

Squash: Skalickí Barbari víťazmi základnej časti 2. ligy

Posledné kolo 2. squashovej ligy sa konalo v Skalici. Barbari si počas…

BM: Ustekana sobota