V sobotu 29. apríla sa v Clube 61 v Senici odohral v poradí druhý tohtoročný turnaj o Putovný pohár v šipkách.

Na turnaji štartovali tímy Brezovej pod Bradlom, Častkova, Skalice a Senice. V skvelej atmosfére s množstvom krásnych zápasov bola cítiť zo strany hráčov veľká nervozita a rivalita medzi jednotlivými tímami.

Na konečnom 4. mieste zo ziskom 22 bodov a skóre 25:38 skončila Skalica v zložení Barčák, Barčáková, Brisuda, Teťák, Sambor a Horváth. Na 3. mieste skončil Častkov, ktorý bojoval až do konca o každý bod a podarilo sa im nakoniec dotiahnuť bodovo na Skalicu a vďaka lepšiemu výslednému skóre (28:35) sa dostať pred ňu. Častkov hral v zložení P. Zdravecký, E. Zdravecký, A. Šramek,J. Šramek, Gregor. Na 2. mieste skončila Brezová v zložení Hacaj, Bovan, Ďuriš, Kocúrik, Holič a Koštial so ziskom 26 bodov a skóre 29:32. Víťazstvo z prvého turnaja v Skalici obhájil a Putovný pohár získal domáci tím zo Senice v zložení Bartošová, Haberl, Podešva, Suchý, Bezdek, Šlahor.

Počas celého turnaja predvádzali jeho hráči pekné výkony, využili výhodu domáceho prostredia a so ziskom 38 bodov a skóre 42:19 sa stali víťazmi druhého turnaja.


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota