Box. Pre niektorých predsudky, no pre iných láska k športu. Pre rodičov 7-ročného Dávidka obrovská podpora pre psychiku a zmenu osobnosti ich druháčika.

Dávid a jeho rodičia si v prvom ročníku základnej školy prešli obrovskými problémami so správaním. Nasledovalo množstvo vyšetrení u psychológov, neurológov a iných lekárov. V neposlednom rade označenie sedemročného chlapca za nevychovanca, ktorý terorizuje svojím správaním celú triedu a pokarhanie za správanie riaditeľkou školy.

Nasledovalo mnoho problémov z dôvodu nepochopenia a neodbornosti zo strany pedagógov. Nebola to však chyba výchovy, tak ako to mnohí označovali. Dávid bol od začiatku vedený k tomu, aby riešil všetky svoje problémy s pedagógmi, no nedostalo sa mu z ich strany vždy pochopenia, tak si začal svoje problémy riešiť sám.

Cez futbal a  judo až k boxu
Dávid je obyčajný sedemročný chlapec, ktorý má rád šport. Rodičia hľadali východisko v športe,  ktorý by ho niečo naučil a posunul vpred v disciplíne, aby našiel niečo, čo ho baví. Vyskúšal futbal, no ten ho nebavil. Nasledovalo judo. To tiež nemalo úspech. Na malej dedinke je problém, aj napriek existencii rôznych kolektívnych športových klubov, nájsť odborného trenéra na individuálne športy.  Rodičia začali hľadať šport podľa odborného trenéra. Aj napriek obavám sa rozhodli vyskúšať box v Alpha Boxing Clube v Malackách.

Box nie je len o agresii, bitkách
Prvé tréningy u Jána Brandejsa absolvoval s rodičmi a postupne vďaka skvelému tímu, ktorý Dávida ako seberovného učí disciplíne, sebazapieraniu, tímovosti, sa posúva jeho športové nadanie vpred. Box nie je len o agresii, bitkách a predsudkoch, ale učí k disciplíne. “Ďakujeme trenérovi a celému tímu, za všetko čo pre nášho Dávida robia,” dodávajú rodičia.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota