Chill Out je pohoda, je debatka, besiedka s kamošmi, priestor pre otvorenosť a uvoľnenie, pre vzájomnú akceptáciu, je to diskusná platforma, ktorú si vymyslelo a za ktorou stojí Štúdio mladých Divadla na Hambálku (ŠM DNH) v Malackách.

 

“Ambíciou Chill Out-u je priblížiť divákom inšpiratívne a silné osobnosti z divadla, filmu, literatúry, hudby, športu – z kultúrno-spoločenského prostredia. Práve s nimi chceme debatovať o témach, ktoré nás zaujímajú a ktoré sa nás bytostne dotýkajú.” povedal pre Malacképohľady.sk jeden z organizátorov a moderátor Denis Farkaš.

Prvým hosťom bol literát a hudobník Štefan Chrappa, druhým nedávno vydavateľ Koloman Bagala. Už 15. mája príde do Spoločenského domu v Malackách bývala premiérka Slovenskej republiky ale najmä sociologička Iveta Radičová. “To sú také veci, že poviete si o znameniach doby, o našich reakciách a poviete si, to je na sociológa a poviete si, keď už, tak pani Radičová. A potom to funguje takým zázrakom, že keď veľmi chcete, celý vesmír sa spojí a tak pani Radičová v pondelok 15. mája príde medzi nás.” dodáva Denis Farkaš. Začiatok diskusie je o 16:30h.

Chill Out začal najmä pre mladých vo veku od 15-25 rokov. Podnety a nápady nebudú organizátorov vekovo limitovať, chcú tak vytvoriť priestor pre medzigeneračný dialóg. V mesačných intervaloch budú prinášať inšpirujúce osobnosti, jedinečných ľudí a jedinečnú atmosféru.

Ďalej: Potvrď svoju účasť 15. mája na Facebooku


.
Toto je čítané

Oslobodenie spod fašizmu na Záhorí: Spomienky, ktoré už takmer vybledli

Je tomu už 79 rokov, čo boli mestá a obce na Záhorí…

BM: Ustekana sobota