Hurááá … deň detí klope na dvere a zábavno-obchodné  centrum  MAX pripravilo opäť skvelý program. Pre Vaše najmenšie ratolesti do 12. mesiacov  sú  pripravené obľúbené Preteky lezúňov.

A tých väčších čaká: deň plný zábavy, súťaže, fotenie s  maskotmi, maľovanie na tvár, kreatívne dielne , veľa sladkostí. 8.ročník Preteky lezúňov 2017 už 28. mája od 15:00 hod v MAXe Skalica. Prihláste svoje dieťa na najmilšie preteky.
Batoľa musí spĺňať vek do 12 mesiacov (tzn. do dovŕšenia 1 roku), musí prejsť v čo najkratšom čase vymeranú vzdialenosť 5 metrov lezením po štyroch, pričom rodičia ho môžu motivovať akýmkoľvek spôsobom. Najrýchlejšie batoľa v centre a jeho rodičia získajú víkendový pobyt v Hoteli SOBOTA v Poprade, prví traja získajú plienky HAPPY a balíček kozmetiky od DM.

Najrýchlejšie batoľa zo všetkých centier SR získa 500 € od TOWER Finance, ročnú zásobu plienok HAPPY, týždňový pobyt v Hoteli SOBOTA v Poprade, elektrické autíčko Mercedes Benz, detská postieľka do 5 rokov od Trihorse.eu a balík produktov od DM drogérie. Každý pretekár bude odmenený malými darčekmi od partnerov NESTLÉ, HAPPY a ďalších.

Partneri akcie: MERKUR SPIELO, Pepco, Bubblemania, Predeti, Korálkáreň, SOVIČKA, UNITHERM, Terezia Company, Tesco, Arsenal&Model, Blue Computer, Hanzalík racing team, Max nail, DOMÁCA KUCHYŇA, ÁZIJSKÉ BISTRO.

Nezabudnite, deň detí je 28.mája  od 15.00 hodiny v tvojom MAXe. Tešíme sa na teba!

Viac informácií  na stránke www.zoc-max.sk.

MAX bližšie k Vám


.

BM: Kralici