V piatok 16. júna vedenie FK Senica v zastúpení Martinom Šnegoňom podpísalo novú trénerskú zmluvu s Ivanom Vrabcom. Zmluva znie na jeden rok s možnosťou opcie.

Po podpise novej zmluvy sme požiadali o rozhovor už nového trénera FK Senica Ivana Vrabca.

 

S akými ambíciami prichádzate na Záhorie ?
Očakávanie je z mojej strany veľké. Určite pôjdeme do novej sezóne so skromnými cieľmi, no s o to väčšou túžbou niečo dokázať. Chcel by som nadviazať na výbornú robotu mojich predchodcov, ktorú s tým kádrom dosiahli. Hoci na prípravu s ním mali veľmi krátky čas, dosiahli výborné výsledky.

 

Ako dlho ste zvažovali ponuku od FK Senica ?
Poviem úprimne, dlho nie. Som rám, že som takúto ponuku dostal a svojom prácou sa budem snažiť dôveru do mňa vloženú splatiť. Posnažím sa robiť najlepšie ako viem a určite dám do toho všetko.

 

Zmení sa vaším príchodom niečo v realizačnom tíme ?
Jedinou zmenou som ja sám, všetko ostatné ostáva nezmenené. S chlapcami sa poznáme a nemám najmenší dôvod im nedôverovať. S Mirom Mentelom mám dokonca nadštandardný vzťah, od 14 rokov sme spoločne hrávali za výbery krajov a neskôr aj v Interi.

 

S prípravou začínate v pondelok 19. júna. Môžu sa fanúšikovia tešiť aj na prípravné zápasy ?
Je to tak. Už intenzívne pracujeme na pláne prípravy i na súperoch na prípravné zápasy. Zatiaľ sú známy traja, Slovácko, MTK Budapešť a generálka bude so Znojmom. Verím, že aj ďalších sa nám podarí získať. Neskutočne sa už na prípravu teším. Je všeobecne známe, že v Senici sú fantastické tréningové podmienky, ktoré jej môžu závidieť napr. aj v Trnave.

 

Ivanovi Vrabcovi prajeme, aby sa mu na Záhorí darilo a nadviazal na predchádzajúce úspešné sezóny FK Senica.

 

Kto je Ivan Vrabec ?
Ivan Vrabec (nar.12.10.1962 v Šali) je známou osobnosťou na slovenskej futbalovej scéne. Ako hráč pôsobil v Galante, Petržalke, Interi, Nitre. Ako tréner pôsobil postupne v Nitre, Dun. Lužnej, Trenčíne (dokonca dvakrát – s Galátom i Ševelom) a naposledy pôsobil ako asistent Mirovi Karhanovi v Spartaku Trnava.


.

BM: Ustekana sobota