Na Záhorí vyčíňali z pondelka na utorok (20.6.) zlodeji áut. V Moravskom Svätom Jáne ukradli Škodu Octavia, v Sekuliach Škodu Superb a pokúsili sa ukradnúť aj Audi A6.

Majiteľ auta ponúka odmenu 1000 eur za informáciu k vypátraniu auta.

Majitelia áut v Moravskom Svätom Jáne a v Sekuliach si v utorok ráno nenašli pred domom svoje autá značky Škoda. Pravdepodobne cez rozbité bočné sklo sa dostali zlodeji do áut a odcudzili ich.  “Polícia začala v dvoch prípadoch  vo veci trestné stíhanie pre zločin krádeže, v jednom prípade aj v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody. Okrem toho začal vyšetrovateľ aj trestné stíhanie pre pokus krádeže.” povedala pre Záhorí.sk policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Tretie auto chceli zlodeji ukradnúť v Sekuliach z dvora rodinného domu. Na Audi A6 rozbili čelné sklo, no nepodarilo sa im ho naštartovať.

“Škoda na odcudzených autách zn. Škoda bola vyčíslená majiteľmi predbežne na 29000 eur. Polícia vyhlásila po odcudzených vozidlách pátranie a na objasnení prípadov naďalej pracuje.” dodala policajná hovorkyňa.

Polícia žiada občanov, ak si všimli v nočných hodinách akékoľvek podozrivé konanie, pohyb neznámych osôb v obciach Sekule a Moravský Svätý Ján, všetky informácie môžu poskytnúť polícii na čísle 158.

 


.
Toto je čítané

Diaľnica D2 v smere do Bratislavy je pri Kútoch prejazdná len v jednom pruhu

Diaľnica D2 je od pondelka (29.4.) 10.00 h v smere do Bratislavy…

3D filamenty 2023