Prvý prázdninový víkend (1.-2.7.2017) sa bude v rekreačnej oblasti Rudava (Malé Leváre) konať už tretí ročník plážového turnaja v ultimate frisbee. Plastic Cup je “For fun” turnaj čo znamená, že tímy sa naň prichádzajú hlavne zabaviť a začať leto plné ultimate.

Plážové ultimate sa hrá takmer rovnako ako to na tráve, zmena je len vo veľkosti ihriska, počte hráčov na ihrisku (4vs4) a pár drobnostiach týkajúcich sa pravidiel.

 

Plastic Cup je jediný outdoor plážový turnaj svojho druhu organizovaný na Slovensku. Jeho prípravy začínajú už mesiace pred samotným turnajovým víkendom a tento rok je to naplánované naozaj vo veľkom! Dvadsať tímov zo šiestich krajín, približne 160 hráčov, 3 ihriská, rozpálený piesok, jazero na ochladenie, celodenná hudba a množstvo doplnkového programu cez deň ako i večer.

V sobotu po zotmení sa môžu hráči tešiť napríklad na nočný ultimate frisbee zápas so svietiacim diskom, pričom hráči budú označený svetielkujúcimi náramkami.

Okrem toho bude samozrejme aj tradičný závod v pití piva a párty na pláži.

Ďalej: Predstavujeme: Senický Ultimate Frisbee tím Kus Plastu

Ak by ste aj Vy radi zistili ako to ultimate vlastne vyzerá a zároveň si užili príjemný víkend na piesku a pri vode, neváhajte a príďte nás pozrieť prvý júlový víkend na Rudavu. Pre okoloidúcich je pripravená informačná tabula vysvetľujúca základy hry a v prípade otázok sa nebojte spýtať akéhokoľvek hráča, radi Vám odpovieme.

Kus Plastu


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota