V utorok (27.6.) sa opäť po roku na Súkromnej strednej odbornej škole Via Humana  uskutočnil Športový deň, ktorý je tu už dlhodobou tradíciou. O tom, že škola nie je len o sedení v laviciach, ale aj o spoločných aktivitách, pri ktorých môžu študenti spoznávať aj svet a činnosti mimo školských lavíc, zapojiť sa do športov, ktoré by možno len tak nehrali.

V tento deň si ich mohli spoločne vyskúšať a získať k nim vzťah. Športového dňa sa zúčastnili všetci žiaci VIA HUMANA a do niektorých pohybových aktivít a športových disciplín boli zapojený aj profesori a profesorky našej školy.  Jednotlivé športové disciplíny sa odohrali v areáli SSOŠ  VIA HUMANA, v športovej hale BarBar a na letnom kúpalisku v Skalici.  Žiaci mali možnosť sa zapojiť do nasledovných pohybových aktivít a disciplín: turistika, plážový volejbal, stolný tenis, floorbal, futbal a jumping i joga. Všetky športy sa robili formou súťaže a každá mala na konci dňa svojho víťaza. K úspešnej organizácii podujatia prispeli aj sponzori, ktorým patrí osobitné poďakovanie: fitnes centrum MGYM, Lekáreň Srdiečko, HERTLSPORT – všetko pre pohyb, Športové potreby ŠEBESTA, Kompava a FINFIT – inteligentné riešenie financií, vďaka ktorým boli víťazné družstva jednotlivých športových disciplín odmenení hodnotnými vecnými cenami.

Víťazi jednotlivých disciplín:

Plážový volejbal: Marek Matúš, Viktória Hrončeková, Adriána Bilovská, Ing. Lenka Ráčková

Futbal: Marko Totka, Timotej Kollár, Jozef Polák, Ľubomír Fedorčák, Kevin Danižík.

Florbal: Dominik Rekoš, Filip Bojanovský, Denis Rothacker, Alexander Ladislav Križánek

Stolný tenis:

Chlapci: Tomáš Antala, Marek Kadlečík, Radovan Pagáčik

Dievčatá:  Renáta Halašová, Ema Smoláriková

Ostatní žiaci si výborne zašportovali, užili zábavu a stmelili kolektív. Už teraz sa tešíme na ďalšiu podobnú športovú akciu na našej škole.

Športu zdar a na VIA HUMANE zvlášť!!!

Michal Zálešák, Rastislav Bartal


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota