Absolútne prvý festival, ktorý sa zapíše do dejín mesta sa uskutoční 18. augusta 2017 na letisku v Senici. Festival HOLIDAYLAND sa bude niesť v multižánrovom hudobnom duchu – čo znamená, že každý návštevník si tu nájde “to svoje”.

Na festivale vystúpia Rytmus, Anys, Kali, Peter Pann, Smola a Hrušky, POLEMIC, B-Complex, Mairee, P.A.T, Mega M, Anet T, BoPy, Výkvet Poézie Nadšenca a mnoho ďalších. Celé podujatie bude moderovať ŠORTY z rádia Európa 2. Pre návštevníkov je pripravených mnoho atrakcií – vodný futbal, kolotoče, detský kútik, športový kútik, chill zóna so živou hudbou, mnoho súťaží a veľa iných zaujímavostí.

Za zmienku určite stojí najlepšia festivalová cena na Slovensku. Na HOLIDAYLAND sa dostanete iba za 10 EUR. Deti  do 5 rokov majú vstup zdarma a od 6 do 12 rokov za polovičnú cenu – 5 EUR. Začiatok je naplánovaný o 12:00 . Brány festivalu sa otvárajú už od 11:00.
Lístky v predpredaji kúpite na Ticketportal.sk. Pre novinky a aktuálne informácie z príprav festivalu sledujte oficiálny event na facebooku.

.

BM: Ustekana sobota