Nepustíš mobil z ruky? Neváhaš a fotíš alebo točíš všetko, čo sa deje okolo? Tak práve teba hľadáme pre naše nové video správy ako reportéra Záhorí.sk.

 

 

Hľadáme reportérov s mobilom v ruke!
Rád chodiš po meste, na akcie a spoznávaš nové veci? Nerobí ti problém vytiahnuť mobil a urobiť zopár záberov, ktoré nám vieš poslať? Tak sme ťa našli! Záhorí.sk pripravuje nové video správy vysielané raz týždenne a podľa potreby kedykoľvek. Preto hľadáme mobilných reportérov, ktorí nám budú posielať príspevky.

 

Si z Malaciek, Skalice alebo Senice? Ozvi sa nám emailom na info@zahori.sk alebo cez messenger na @regionzahori (stačí kliknúť na odkaz). Ak nebývaš v okresných mestách, nevadí. Môžeš sa ozvať aj ty. Veď zaujímavé veci sa dejú aj na tvojej ulici. Byť reportér Záhorí.sk ti zaberie minimum času. Mobil máš stále po ruke a doma určite neobsedíš.

 

Ponúkame ti možnosť byť súčasťou najčítanejšieho regionálneho spravodajstva na Záhorí, ktoré mesačne číta 72 tisíc čitateľov a na Facebooku sleduje viac ako 31 tisíc fanúšikov. Ako reportér Záhorí.sk získaš nové skúsenosti a dostaneš sa bezplatne na zaujímavé miesta či podujatia po celom Záhorí. Čo ale nevieme ponúknuť je platenie za príspevky.

  • môžeš chodiť do školy alebo pracovať
  • niekedy ti zadáme úlohu my a inokedy zase prídeš s námetom ty
  • neboj, nebudeš musieť hovoriť na kameru
  • zo začiatku budeš len natáčať veci okolo seba na mobilný telefón
  • bude nám stačiť niekoľko sekúnd materiálu alebo fotografia

 

Tak čo, ideš to do toho?

Ozvi sa nám emailom na info@zahori.sk alebo cez messenger na @regionzahori (stačí kliknúť na odkaz).

 


.

BM: Festival Záhrad