Malackí hádzanári cestovali na 3.kolo Slovnaft handball extraligy už v piatok, kde sa predstavili na palubovke Prešovského béčka.

Prešov “B” je nováčikom súťaže , ale je zložené zo skúsených hráčov, ktorí nehrávajú pravidelne za “A” a je doplnené dorastencami Prešova ktorí patria k najlepším na Slovensku. Malačania nastúpili len s 12 hráčmi, niektorí hráči pre pracovné povinnosti na východ necestovali.

Prvý polčas vyzeral pre Malacky nádejne , prehrali ho vďaka hluchej pať minutovke 15:10. Do druhého polčasu nastúpili z odhodlaním udržať prijatelný výsledok, ale v závere už nestíhali a Prešov postupne zvyšoval svoj náskok až na konečných 33:19.
 

Tatran Prešov “B” –  Strojár Malacky 33:19 (15:10)
TJ Strojár: Roško, Piaček – Frýbert 1, T. Baláž 2, Bízek, R. Baláž 2, Oslej, D. Stachovič 1, Burnazovič 5/2, T. Stachovič 7/1, Ichman,
Dobrocký 1. Tréner: O. Sakar.
Tatran II.: Brazhnyk, Vernarský, Hugec – M. Šárpataky 4, Majirský 2, Valenčín, K. Radčenko 2, Rečičár, D. Kolesár 1, Kríž 8, A. Radčenko 2,
Chovan, Rešovský 3, Pirožek, Carapkin 8, J. Urban 3/1. Tréner: M. Gernát.

Rozhodovali: Cibere, Rychvalský, 7m hody: 2/1 – 3/3, vylúčení: 5 – 4,
158 divákov.

V ďalšom kole naši Chlapci na domácej palubovke privítajú Prešovské “A”. V nedeľu 24.9. o 17:00.

Všetkých vás srdečne pozývame ,príďte povzbudiť našich chlapcov v boji s viacnásobným majstrom Slovenska, Československa, víťazom Slovenského a Československého pohára, účastníka SEHA ligy a ligy majstrov .

 

Miroslav Mizner


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota