Funkcionári ObFZ Senica stratili kontakt s realitou. Posielajú nasledujúci odkaz fanúšikom: Môžete vtrhnúť na ihrisko a zbiť súpera!

 

predseda DK Ľuboš Štora, poverený vedením ŠTK Dušan Koníček, predseda ObFZ Senica Jozef Rosa
zdroj koláže: www.futbalnet.sk, www.zsfz.sk

 

Nebojte sa, ihrisko vám nezatvoria. A ak sa bude súper báť o svoje zdravie a nebude pokračovať v zápase, dajú mu funkcionári pokutu a skontumujú zápas v prospech vášho klubu!

 

Toto je podľa funkcionárov ObFZ Senica trik ako dotiahnuť k futbalu deti a na tribúny ich mamy. Takto si predstavujú záchranu upadajúceho záujmu o futbal!

 

Akákoľvek sťažnosť napadnutého súpera je bezpredmetná. Funkcionári strčia hlavu do piesku a v tejto polohe vydržia. Veď plnú moc majú v rukách oni.

 

Funkcionári ObFZ Senica podporujú násilie na ihriskách! Po vtrhnutí fanúšikov ŠK Baník Čáry a dobití hráčov a lekára FC Sekule sa pod tento odkaz podpísali predseda disciplinárnej komisie Ľuboš Štora a poverený vedením športovo-technickej komisie Dušan Koníček. Samozrejme s vedomím predsedu ObFZ Senica Jozefa Rosu, ktorý je pod dve úradné správy podpísaný.

 

Z úradných spáv:
Úradná správa č.11 / 2017-18 / zo dňa 14.09.2017Disciplinárna komisia potvrdzuje vniknutie divákov na hraciu plochu a do priestoru striedačiek – podmienečne uzatvára ihrisko ŠK Baník Čáry. Rovno aj udeľuje vedúcemu družstva ŠK Baník Čáry zákaz vstupu do priestorov umožňujúcich styk s delegovanými osobami a súperom na 3 mesiace.

 

Úradná správa č.12 / 2017-18 / zo dňa 21.09.2017 – ŠTK kontumuje majstrovské stretnutie 5. kola Čáry – Sekule a priznáva 3 body a skóre 3:0 v prospech ŠK Baník Čáry.

 

Toto nie je návod ako sa správať na ihriskách. Od agresie akéhokoľvek druhu sa autor a redakcia Záhorí.sk dištancuje a odsudzuje ju.

Autor je šéfredaktorom spravodajského webu Záhorí.sk a hráčom FC Sekule.


.

BM: Ustekana sobota