V sobotu (7. 10.) holíčsky basketbalisti nastúpili na svoj prvý zápas v sezóne 2017/2018 proti neznámemu súperovi z Bratislavy.

 

Opak však bol pravdou. Za družstvo VŠK FEI STU Bratislava nastúpili už známi hráči z BK Exit Nitra a BK Levicikí Patrioti “B”. Holíčania nechceli nič nechať na náhodu a do zápasu vkročili sústredene, keď súperovi dovolili skórovať až zhruba v polovici prvej štvrtiny. V útoku sa domácim hráčom darilo, a vďaka dobrej kombinačnej a tímovej hre si vybudovali pohodlný 15-bodovy náskok. Tento náskok sa prakticky podarilo udržať až do konca stretnutia. Holíčania si teda pripísali prvé víťazstvo v novej sezóne. Prvý zápas novej sezóny Holíčnom ukázal, na ktorých činnostiach hry je treba ešte zapracovať, aby sa podarilo nadviazať na úspešnú minuloročnú sezónu. Ďakujeme všetkým priaznivcom basketbalu a sponzorom za podporu a tešíme sa na ďalšie domáce stretnutie už o 2 týždne 21. 10. 2017  proti súperovi z Partizánskeho!!!

MŠK BO Holíč   –  VŠK FEI STU Bratislava 69:52 (polčas 43:24)
Body + zostava Holíč: Rozboril 11, Snopko 5, Malčic 27, Došek 15, Bačik 2, Rypák 3, Zajároš, Jaborník 6, Burský, Marenčík O, Ľ.Marenčík
Tréner: Marenčík L.
Body Bratislava: Nemček 12,  Štrbavý a Hoffman 9

 

Mário Jaborník


.

BM: Ustekana sobota