Niekoľko týždňov po odstúpení zástupcov primátora v Senici prišlo k odvolaniu zástupcu primátora v Skalici Petra Pagáča.

 

 

 

K odvolaniu prišlo v pondelok (6.11.) s platnosťou od stredy (8.11.). ” Priatelia, keďže nemám záujem, aby vznikali fámy, len tak okrajovo oznamujem, že už nie som vo funkcii zástupcu primátora Skalice. Asi som mal pravdu vo svojom predchádzajúcom povolebnom príspevku o mojej práci na úrade a zrejme bol aj primátor s mojou prácou nespokojný, lebo ma dnes v prvé povolebné pondelkové ráno odvolal,” informoval v pondelok bývalý zástupca primátora Skalice Peter Pagáč na svojom Facebookovom profile.

 

Poďakoval za možnosť okúsiť na necelé 3 roky okúsiť politiku verejnej správy a Mestského úradu a nebude sa cez sociálne siete obhajovať a očierňovať primátora.

“Zostávam i naďalej poslancom a hlavne i naďalej sám sebou.” dodal v príspevku.

 

Už na poslednom zastupiteľstve zmenil primátor rétoriku i spôsob správania k svojmu zástupcovi, čo bolo jasným signálom, že niečo nie je v poriadku. Dôvod odchodu nie je nikomu známy a pri súčasnej komunikácii mesta nemusíme očakávať, že sa ho kedy vôbec dozvieme. Istou odpoveďou nám však môže byť skutočnosť, že toto miesto je obsadené skôr, než bude uvoľnené. Zostáva nám dúfať v jediné. A síce v to, že nový zástupca primátora sa ujme svojej funkcie rovnako zodpovedne. Medzi prácou na vlastnej imidži a prácou pre občanov nášho mesta je totiž priepastný rozdiel. Kategorický i principiálny.” napísal na svojom Facebookovom profile bývalý primátor Skalice Stanislav Chovanec.
 

Stanovisko primátora Skalica Ľudovíta Baráta zisťujeme.

 

Ďalej: V Senici odstúpili zástupcovia primátora


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota