BBM CUP 2017, ktorý sa konal v nedeľu (26.11.), bol pri príležitosti prvého výročia otvorenia BBM Malacky. Za ten rok úspešného fungovania sme pre vás pripravili vyše 20 turnajov, ktoré sa tešia záujmu nie len hráčov z blízkeho okolia ale z celého Slovenska.

 

 

Pre veľký záujem, keď sa dve kvalifikačné rundy rýchlo naplnili, sme pridali ešte jednu rundu, ktorá sa tiež zaplnila. V troch rundách tak štartovalo celkom 27 hráčov. Okrem krásnych pohárov čakalo na hráčov, už tradične, sladké prekvapenie, torta od Renatky Harbutovej.
Kvalifikácia sa hrala na štyri hry systémom amerika, a priemer si hráči prenášali do semifinále. Postupová hranica do semifinále, kde postupovalo prvých 12 hráčov, bola 164. Víťazom kvalifikácie sa stal Ladislav Borek s priemerom 211 bodov.
Semifinále sa hralo na dve hry, ku ktorým sa pripočítal priemer z kvalifikácie. V tejto časti najlepšie zahral Boris Sloboda a spolu s ďalšími piatimi postúpil do finále turnaja.
Finále sa hralo na jednu hru, ku ktorej sa pripočítal priemer zo semifinále. Na šiestom mieste skončil Pavol Knotek, pred ním sa na piatom mieste umiestnil Miroslav Janeček a na štvrtom mieste bol junior Patrik Walter. Pohár za tretie miesto si odniesol Jozef Orth, ktorý získal aj pohár za najvyšší náhod 247 bodov. Druhé miesto si vybojoval Boris Sloboda. Víťazom turnaja BBM CUP 2017 sa stal Ladislav Borek.
Gratulujeme víťazom a ďakujeme všetkým za účasť a skvelú atmosféru.

BS


.

BM: Ustekana sobota