Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom Jozefovi Vaškovi zo Skalice. 24-ročný mladý muž bol nezvestný už od 25. 10. 2017, kedy o 8:00 h ráno odišiel z miesta trvalého bydliska s tým, že si ide hľadať zamestnanie a rodine sa viac neozval.

 

Tí podali oznámenie a na druhý deň bol v doobedných hodinách vypátraný rakúskou políciu v Mistelbachu, kde sa pohyboval na odcudzenom bicykli. Na základe hlásenia kolegov, že osoba je v poriadku, polícia odvolala pátranie a vyrozumela rodinu. O mesiac neskôr (27. 11). Opäť nahlásila sestra nezvestnosť brata. Od uvedenej doby je Jozef nezvestný a polícia požiadala o súčinnosť aj rakúske štátne orgány.

Záhorácke rádio 2024 01

24-ročný Jozef Vašek je 163 cm vysoký, plnoštíhlej postavy, má zelené oči, hnedé, na krátko ostrihané vlasy, vzadu má vytetovaný čiarový kód. Naposledy mal na sebe oblečenú šedú, prechodnú bundu, modré rifle a červené tenisky.

Ak ste Jozefa videli, akékoľvek informácie  k osobe a jeho pohybu môžete nahlásiť na linku 158. Ďakujeme za pomoc pri zverejnení pátrania.
Záhorí.sk informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová.


.

BM: Ustekana sobota