Plesová sezóna 2018 sa už nezadržateľne blíži! Hľadáte výnimočný ples na Záhorí ? Event Hall Malacky pripravuje v tejto sezóne jedinečný Malacký Ples!

 

 

Prvý ročník tohto výnimočného plesu sa uskutoční v sobotu 24. februára v krásnych priestoroch Event Hall Malacky. Tento skvelý večer je venovaný všetkým tanečníkom i netanečníkom – všetkým milovníkom spoločenského tanca, nádhernej hudby a dobrej zábavy

 

O skvelú zábavu sa postará hudobná skupina Six Foxes a DJ jay pee. Večerom bude sprevádzať moderátor Lukáš Pelč a tešiť sa môžete na tanečné vystúpenie Grande Club Malacky.

 

Cena vstupenky 35 eur zahŕňa bohatý catering, welcome drink a skvelý program. Súčasťou večera bude tombola.
Predpredaj vstupeniek: Papagrill Brnenská 4 a Papagrill na Stupavskej ulici (pri Dapax pumpe). Rezervácia miest na čisle 0903 429 395.

 

Ďalej: Potvrďte svoju účasť v udalosti na Facebooku

 

Six Foxes je zoskupenie šiestich fundovaných profesionálnych hudobníkov, ktorý sa dali do kopy za jediným účelom a to priniesť vám na vašu udalosť jedinečný hudobný zážitok. Kapelu Six Foxes tvoria profesionálny muzikanti, ktorí pôsobia v rôznych projektoch na Slovensku, Rakúsku a Švajčiarsku. Repertoár tvoria slovenské aj zahraničné skladby. Všetko sú to tanečné hity- staré rokmi overené aj súčasné v žánri pop,rock,funky,disco, rock&roll.


.

BM: Festival Záhrad