Na začiatku robil hudbu pre dospelákov, neskôr pre Dominiku Mirgovú a dnes je považovaný za detského kráľa. Miro objavil nový detský svet, ktorý ho celkom pohltil.

 

 

Začiatky jeho kariéry boli neisté. Za svojej speváckej kariéry zažil pády aj vzlety. Spevák z televíznej show SuperStar nosil vtedy bláznivý účes a bláznili sa nielen jeho vlasy, ale aj tínedžerky, ktoré ho obdivovali. Dnes poblázňuje najmä  deti vo veku od 2 do 7 rokov a je jedným z najžiadanejších interpretov vôbec.

 

 

K detskej tvorbe sa dostal šťastnou náhodou. Štyri roky dozadu ho oslovila kamarátka, že by potrebovala pesničku k projektu Veselé zúbky,  ktorý práve chystala. Onedlho sa z nej stal detský hit. Miro s jeho manažérom Michalom postupne prišli na to, že po detských pesničkách je veľký dopyt, a tak sa pustili do práce.

 

 

Miro Jaroš motivuje deti, aby sa hýbali, spievali či tancovali, hlavne aby nesedeli doma. Využíva fakt, že deti sa hravou formou radi učia. Učí ich pomocou pesničiek ako sa pozdraviť, poďakovať či slušne stolovať alebo ako sa tešiť na príchod súrodenca a nebáť sa lekára.

 

 

Nasledovali koncerty a dnes sú už na svete aj dve CDčka a jedno DVDčko. Na autogramiádach zažíva absolútne šialenstvo detí i mamičiek. Kde sa objaví, tam je plno… Najbližšie ho uvidíte na podujatí Telekom Detský festival – Karneval plný zábavy, športu, zdravia a kúziel 10. februára v Bory Mall. Vstup je ZADARMO, tam nesmiete chýbať!

 

 


.

BM: Festival Záhrad