Pre všetkých priaznivcov a nadšencov závodov Spartan a podobných druhov súťaží sa spúšťa prvá organizovaná skupina SRTG – Spartan Race tréningová skupina na Záhorí!

 

 

Staňte sa súčasťou tímu! Prvý tréning sa uskutoční vo fitness centre BeFit Senica v utorok (13.2.) o 18:30. Ďalšie tréningy po dohode medzi skupinou a trénermi.

 

Pochopíš až v cieli. Platí doslova a do písmena! Až po odbehnutí prvého preteku pochopíš. Slovami neopísateľný pocit vyčerpanosti a absolútneho šťastia, ktorý budeš chcieť zažiť znova a znova. A pre ten pocit a preto, že nás bavia výzvy a žiada sa nám posunu vpred zakladáme SRTG Senica. Uvítame každého podobne zmýšľajúceho jedinca, každého, kto chce na sebe makať. Čakajú nás tréningy nielen vo fitness centre Be Fit ale aj outdoor akcie (podľa počasia aspoň 1x týždenne) Môžeme sa tešiť na výbehy do okolia Senice, zdolávanie okolitých kopcov a kopčekov, prekážok v podobe skál., brvien, potokov. Všetci spolu zamakáme a budeme rozvíjať nielen silu ale aj vytrvalosť. Spartan je o prekonaní seba samého!

 

Byť členom SRTG má hneď niekoľko výhod. Okrem toho, že tráviš čas s podobne ,,postihnutými” ľuďmi a zažiješ veľa srandy – tvoj tréning sa dostane na iný level. Členovia SRTG majú zľavy pri registrácii na preteky, môžu štartovať v prvých vlnách a predísť tým rôznym ťažkostiam na už “použitej trati”.

 

Peter, Spartan trenér

 

Túto skupinu budú zastrešovať tréneri R. Ravasová, A. Hospodár, P. Kukliš a S.Šimek. Všetci sa radi podelia so svojimi skúsenosťami z pretekov Spartan Race.

 

Tréningy budú minimálne 2x do týždňa, z toho je jeden zdarma! Podľa počasia budú prebiehať ako je uvedené vyššie vonku alebo vo fitness centre BeFit Senica. V priebehu nasledujúcich dní bude vytvorená fanpage SRTG Senica, ktorú spústí oficiálna organizácia Spartan.

 

Vstup do fitness centra BeFit bude pre príslušníkom tímu SRTG zlacnený na 2€.

Fitness centru BeFit Senica

 

Vhodným doplnkom k tréningu, ktorý ponúka fitko BeFit na tréning je aj veľká 6 m x 1,5 m Workoutová zostava, ktorá v sebe zahŕňa vybrané prekážky, ktoré sa vyskytujú na závodoch Spartan race. Sú v nej zakomponované:

  • tyč na prerúčkovanie
  • tyč na lezenie
  • lano na šplh
  • rebriny
  • 6 m dlhá dráha na prerúčkovanie so stúpaním
  • ninja faktor
  • bradlá
  • kruhy
  • 2 bloky pre lavičky (drepy, resp. bench press)
  • hrazdy

 

Radana, Spartan trenérka

 

V priebehu budúceho týždňa bude k dispozícii celá konštrukcia workoutovej zostavy. Ostatné bloky uvedené vyššie, budú začlenené do zostavy v priebehu jedného až dvoch týždňov.

Viac info: Na facebookovej fanpage Befit Senica, alebo emailom befit.senica @gmail.com

 

Teší sa na Vás tím SRTQ Senica spolu s BeFit.

 


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota